Szigorít a Mol, nem mindenki limózhat a jövőben

2024.01.16. 08:44

Több pontban módosítja a feltételeket hétfőtől a Mol közautó-szolgáltatását menedzselő Limo. 

Hétfőtől több ponton változnak a limós kocsikra vonatkozó feltételek. Az egyik szigorítás, hogy a jövőben csak 20 év felettiek regisztrálhatnak a rendszerbe. 

Az új szerződési feltételek szerint

a 20. életévét betöltött, a gépjárművezetői engedélyt min. egy évvel a keretszerződés megkötését megelőzően már megszerző természetes személy, aki sikeres regisztrációjával érvényes Keretszerződést kötött a Mol Limóval. A hétfőig érvényes feltételekben 18. év szerepelt. Ez a szabály az újonnan regisztrálókra vonatkozik. 

További újdonság, hogy bővül a flotta, mégpedig Suzuki Vitarákkal, amelyek a Toyota Yarisokkal és az Opel Astrákkal azonos díjkategóriába tartoznak majd. Ez hétfőtől azt jelenti például, hogy az alkalmi felhasználóknak a "2 órás" csomag esetén 5613 forintot kell fizetni, plusz kilométerenként pedig 99 forintot. A havidíjas sofőrök esetében 4490 forintra és kilométerenként 79 forintra csökken ugyanez. 

A változások közé tartozik, hogy aki állatot visz a limós kocsiban, ami tilos, az 30 ezer forintos büntetésre számíthat. Emellett egy korábban akciós csomag állandóvá válik.