Kiderült, mikor érkezik a Drive to Survive hatodik évada

2024.01.28. 14:50

Bár a világbajnoki cím sorsa nem volt sokáig kérdés, bőven akadt izgalom a 2023-as Forma 1-es szezonban. Az Aston Martin tündöklése és bukása, a McLaren váratlan feltámadása, Sergio Perez és Lance Stroll szenvedése, valamint Daniel Ricciardo visszatérése mind érdekes beszédtémákat szolgáltattak az év során, így a sportág történéseit feldolgozó Netflix sorozat, a Drive to Survive is bizonyára bőven talál majd érdekes csámcsognivalókat.

A 2019-ben debütált sorozatnak sokan meghatározó szerepet tulajdonítanak a sportág népszerűsítésében. Ez különösen az Egyesült Államokra igaz, ahol az F1-et övező érdektelenségből eljutottunk oda, hogy a hatalmas ország 2023-ban három közel teltházas nagydíjat rendezett.

GettyImages-1258454108



Bár korábban a Drive to Survive a valóság elferdítésétől sem riadt vissza egy kis dráma kedvéért, a legutóbbi évadban már érezhetően visszább vettek a készítők, és igyekeztek az eseményeket hitelesebb módon tálalni – legalábbis a szakmabeliek egy része osztja ezt a véleményt. A legújabb, február 23-án startoló évadban várhatóan folytatják ezt az irányvonalat.