Ha meglátod Amerikában a McDonald's izomautóját, nyerhetsz egy évnyi ingyen hamburgert

2024.02.04. 12:10

Egyedi hamburger tematikájú izomautót építettet magának az amerikai gyorsétterem franchise, a McDonald's. Az alany egy 1970-es Plymouth Barracuda, amit a Sean Smith Designs épített át megrendelésre és könnyű elveszni a vicces részletekben.

Az autó piros, fehér és fekete fényezését a sofőr-figura, Hamburglar inspirálta. A hűtőmaszkon megjelent egy kis McDonald's felirat, míg a dísztárcsákra Sesame Seed Bun, azaz szezánmagos buci felirat került. Belül a fényezés szintén az autót vezető figura dizájnját követi, de elhelyeztek néhány izgalmas részletet, mint például a sajtburgernek maszkírozott pótkereket. A könyöklő alatt kialakítottak egy hamburger melegentartó tárolót, amibe két szendvics is elfér egyszerre.

A legizgalmasabb átalakítás az az autó hátulján elhelyezett QR kód. Ha forgalomban mozog a Burgercuda, te meglátod és beolvasod a telefonoddal a kódot, akkor hozzájuthatsz egy Hamburglar tematikájú McDonald's termékhez. Kapsz egy Arch kártyát az akció keretein belül, ami feljogosít egy ingyen hamburgerre valamelyik amerikai éttermükben.

Emellett részt vehetsz majd egy sorsoláson is, ami február 25-én esedékes. Ennek a fődíja egy éven keresztül heti legfeljebb két ingyen hamburger a McDonald's-nál. Ez elég jól hangzik, persze bizonyos korlátok vannak a sztoriban. Legfeljebb 8 dollár (2800 ft) értékben választhatsz burgereket alkalmanként, bár végösszegben ez így is 823 dollárnyi (290 000 ft) ételt jelent.

Forrás: Carscoops