Illegális gyorsulási verseny során ütköztek össze a székesfehérvári éjszakában

2024.03.19. 07:52

Baleset történt március 16-án éjszaka Székesfehérváron egy egyenes szakaszon. Három autó állt neki versenyezni és ismeretlen okokból összeütköztek. A baleset során senki sem sérült meg komolyabban, pedig nem csak az autóban voltak emberek, hanem az út mellett is.

Elég szerény gyorsulási verseny lehetett, hiszen egy Hyundai I30 feszült neki egy Volkswagen Passatnak és a roncsból ítélve valószínűleg egy Seat Leonnak. Azért ez egy elég nyomorúságos verseny lehetett, mégis sikerült lekottázni az autókat, a Hyundai és a Seat összeütköztek. Ekkor a Passat sofőrje nem állt meg segítséget nyújtani, hanem elhajtott a helyszínről, őt később szedték össze a hatóságok.

Lead 1216

A másik két autónak az eleje tört össze, bár a rendőrségi közlemény azt nem részletezi, hogy hogyan. Mindenesetre a három versenyzőt előállították és kihallgatták közúti veszélyeztetés bűntette miatt, illetve a Passat sofőrjének még cserbenhagyás miatt is felelnie kell majd. A vezetői engedélyt szerencsére mindhármuktól elvette a rendőrség.

Forrás: Police.hu