Parkolni tilos feliratú táblára parkolt egy részeg nő

2024.04.30. 09:31

A bejelentés, amit a Michigan állam béli Ann Arbor városának rendőrei kaptak, talán nem is volt olyan kirívó. Egy részeg sofőr összetörte az autóját, majd az út szélén állt meg. Aztán amikor kiszálltak és látták, hogy pontosan hol, akkor jött a fejvakarás.

Az eset olyan hajnali 3 és 4 óra között történt a jelentések szerint, a kiérkező rendőrök furcsa látvánnyal találták szembe magukat. A sofőrnek egy egészen vékonyka parkolótáblára sikerült felakasztani egy testesebb szedánt. Az autót egy 24 éves ittas nő vezette, rajta kívül még három barátnője volt a kocsiban.

Valószínűleg egy nagyobb oszlopot rögzítő kábelre sikerült felhajtaniuk ittasságukban a megengedett sebességet jócskán túllépve. Az megdobta az autót, ami végül ironikusan a parkolni tilos feliratú oszlopon landolt. Mégis a történtek ellenére az esetnek nincs komoly sérültje és mire a rendőrök kiértek, a négy nő kiszállt az autóból. Arról egyébként kiderült, hogy egy bérelt darab, a rendszámok helyén láthatóak is a Hertz autókölcsönző logói.

A sofőr vérében 0,17 százalék volt az alkoholszint, ami az államban a törvényileg megengedett szint duplája. Emiatt a nő komoly büntetéssel nézhet majd szembe, melynek lehet anyagi vonzata, felfüggeszthetik a vezetői engedélyét, sőt, akár 180 nap fogdára is ítélhetik.

Forrás: Carscoops