Menet közben, az M3-as autópályán igazgatta valaki a kajakokat egy kisbusz tetején

2024.07.03. 14:27

Röviden:

  • Dugóban araszoltak az autók az M3-as autópályán a napokban.
  • Volt olyan, aki a furgon tetejére rakott kajakokat igazgatta menet közben.
  • Veszélyesnek tűnt a mutatvány.

Az autópályákon olykor komoly dugók alakulnak ki, ahol néha órákon át kell várakozni vagy lassan araszolni. Ilyenkor nem könnyű elütni az időt, de van olyan, aki talál feladatot magának.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

A közelmúltban videózták le az M3-as autópályán, ahogy egy fiatal srác épp egy Ford Tourneo Custom tetejére rakott kajakokat igazgatja. Mindezt úgy, hogy a forgalom bár lassan, de épp haladt. A rögzítésekkel küzdő férfi elképesztően tájidegen látvány volt egy autópályán mozgó kisbusz tetején.

A művelet nem tűnt veszélytelennek: az alacsony sebesség ellenére ilyenkor elég egy kisebb fékezés ahhoz, hogy a tetőn lévő srác elveszítse az egyensúlyát és leboruljon a Tourneo tetejéről. A nyitott tolóajtóra lépve próbálta stabilizálni magát, de ez se tűnik bombabiztos megoldásnak.

Azt sem árt figyelembe venni, hogy a Tourneo Custom teteje pár centi híján 2 méter magas, onnan már nagyot lehet esni. A videóból egyébként nem derült ki, hogy mi lett a rögtönzött kajakszerelés eredménye. Reméljük, hogy a fiatal épségben megúszta a mutatványt.

Forrás: BP-i autósok