18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tragikus baleset történt éjszaka az Árpád hídon, három ember életét vesztette (frissítve)

2024.07.04. 06:26

Szerda este súlyos baleset történt az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán.

Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós két másik autónak ütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán 2024. július 3-án 22 óra 25 perc körül - írta a balesetről a police.hu. A balesetben hárman meghaltak, többen megsérültek.

baleset

A Balesetinfo és egy zárt taxis Facebook-oldal - a rendőrség által hivatalosan meg nem erősített információk alapján - azt írja, hogy egy férfi Toyota Camry taxival szemben a forgalommal menekült, miután a híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette a gépkocsit a tulajdonos taxis hölgytől, majd frontálisan ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda kombi taxi is belerohant a Suzukiba. Szinte mindenki beszorult a roncsokba, az Ignis összes ajtaját levágták, a tetejét pedig felhajtották a tűzoltók, a Skoda taxi bal első ajtaját szintén le kellett vágni, mint ahogy a Camry mindkét bal oldali ajtaját is. 

A taxirabló meghalt, valamint sajnos az Ignisben is életét vesztette egy férfi és egy nő, további négy személy pedig megsérült. 

  A Telex megkereste a rendőrséget, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) nem kívánt nyilatkozni, az Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pedig azt írta:

Bővebb tájékoztatást a későbbiekben adunk.