Bemutatkozik a Chrysler Sebring Convertible

2006.11.29. 15:04

Los Angelesben mutatják be a Chrysler újabb középkategóriás kabrióját. A Sebring Convertible maradt, ami volt: nyitott, kétajtós, négyszemélyes átlagautó, mindenféle sportos allűr nélkül.


Galéria - kattintson a képre

A közvetlen elődje talán valamivel könnyedebb jelenség volt, viszont az új modell merevebb, biztonságosabb, és egy igazi újdonsággal is szolgál: összecsukható kemény tetővel is készítik. Ugyanakkor a Chrysler a konzervatívabb vásárlókra is gondolt: a típus hagyományos vászontetővel is elérhető lesz. A nyitott Sebring műszaki szempontból nem különbözik a négyajtós változattól, bár a tető helyigénye miatt a csomagtartó vagy nyolc centivel hosszabb lett.

A vásárlók egy 2,4 literes, 172 lóerős négyhengeres, valamint egy 2,7, literes 190 lóerős és egy 3,5 literes, 235 lóerős V6-os benzinmotor közül választhatnak, de mindegyik motorhoz ugyanaz a hatsebességes automata váltó jár.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.