Újabb Renault Koleos kémfotók

2007.06.29. 10:30


Galéria - kattintson a képre

Olvasónk képei után most újabb képek kerültek elő a becsomagolt Koleosról, ezúttal néhány praktikus információ kíséretében.
A tanulmányautó képében a tavalyi Párizsi Autószalonon bemutatott Nissan Qashqai testvérmodell inkább magas építésű középkategóriás autó, mint valódi terepjáró.
A modell motorválasztéka megegyezik majd a Nissanhoz kínált lehetőségekkel, 1,5 és 2 literes dCi motorok, valamint Nissan-fejlesztésű 1,6-os és kétliteres benzinesek, öt- és hatfokozatú kézi, automata vagy CVT váltókkal a motortól és a megrendelő igényétől függően. A kétliteres modellekhez opcionálisan a Nissan All-Mode 4x4 összkerékhajtási rendszere is megrendelhető lesz, lejtmeneti ereszkedést és felfelé történő elindulást segítő berendezésekkel.
A Sunderlandben épülő Nissannal szemben a Renault Koleost a koreai testvérmodell Samsung QMX-szel közös gyártósoron fogják összeszerelni Koreában. Piaci bevezetése 2008 közepére várható.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.