Javított törésteszt-eredményén a Nissan Navara

2008.03.16. 11:27

A japán pick-up az utóbbi évek legsiralmasabb EuroNCAP eredményét produkálta korábban, de a fél csillagos minősítés részben egy szoftverhibának volt köszönhető, ami miatt későn nyíltak ki a légzsákok. A Nissan persze azonnal reagált a problémára: kijavította a kérdéses programot, és a javított autókat is elküldte az EuroNCAP-nak vizsgálatra. Az újabb tesztek sokkal jobban sikerültek, a Navara három csillagot kapott a frontális és oldalütközési teszteken, ami abszolút értékben még mindig nem különösebben jó eredmény, de sokkal biztatóbb, mint a korábbi. Az új Navarákat természetesen már az új légzsákszoftverrel szállítják, és a Nissan azt ígéri, hogy a 2005 óta eladott példányokban is ingyen frissítik a programot egy nagyszabású visszahívási akció keretében.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.