Szex az autóban

2001.12.19. 11:12

 
   
   

A Reuters értesülései szerint egy Angliában végzett felmérés megállapította, hogy minden négy brit állampolgárból legalább egynek már sikerült a munkahelyi karácsonyi buli után belekóstolnia az autóban lebonyolított szexuális együttlét örömeibe. A felmérés során a megkérdezettek 80%-a bevallotta, hogy kifejezett örömét leli az autóban végzett sikamlós tevékenységben.

 
   
   

Az MSN Carview által készített felmérés arra is rávilágított, hogy a Cheshire-i nők autós nemi élete a legintenzívebb, 20%-uk ismerte el, hogy havonta legalább egyszer, vagy "olyan gyakran ahogy csak lehetséges" adóznak a sportnak. Mindeközben Newcastle upon Tyne női populációjának 22%-a csinálta már taxi hátsó ülésén, ezt azonban felülmúlták a felmérésben részt vevők, mivel harmaduk vallott hasonló jellegű saját tapasztalatról. A felmérésben mintegy 40.000 embert kérdeztek ki, közülük legegyügyűbbnek a délkeleti férfiak bizonyultak, akiknek 18%-a ismerte el, hogy balesetet szenvedett kedvenc pozitúrájának kipróbálása közben.

 
   
   

A latin szeretők természetesen jól jöttek ki az autós szexualitás tesztjéből, a spanyolok 18%-a a lehetőségek maximális kihasználásáról számolt be, míg az olaszok 21%-a állítja, hogy friss ismeretségből alakulhat azonnal egy remek autós etyepetye. Legbátrabbak a svédek, akiknek 31%-a vonzódik a forgalmas közterületen lebonyolított menetekhez.

Arra is fény derült, hogy a legnagyobb eséllyel hódító férfiak Porsche Boxsterrel járnak, az új Bogarat vagy Minit vezető hölgyek szórakoztatóak, míg az Audi TT sofőrökből valami megmagyarázhatatlan selyemfiús jelleg árad.

A kérdés már csak az, hogy ha a szexbarát autó ekkora tömegigény, mikor jelennek meg az első kifejezetten erre a részpiacra szánt modellek. Marketingesek figyelem, jelentős célcsoport a láthatáron!