Használt Tesla Model S: tényleg elpusztul?

2018.06.27. 06:29 Módosítva: 2018.06.27. 07:25

Nincs most a világon még egy olyan autómárka, amely ennyi figyelmet vonzana. A Tesla bukása bármelyik nap várható, de ez már évek óta így megy. Közben Elon Musk cégvezér rakétákat küld az űrbe, a Tesla folyamatosan fejleszti az önvezető rendszerét, megjelent a Model X és a Model 3, történt néhány baleset, és a nagy és drága villanyautók hétköznapi jelenséggé válnak Magyarországon.

Hetente újabb és újabb szétszerelős videókban fejtik meg a Tesla titkát, évek óta aznapra várják Elon Musk bukását, akik a régi világot szeretik jobban, ám mivel Magyarországon akár 14 millió forintért vehetünk használt Model S-t, a Tesla itthon is valóságos, kézközeli személyautóvá vált. Gábor már több mint négy éve használja azt a Model S P85D-t, amelyet először két éve láthattak nálunk, amikor kipróbáltam az Autopilot rendszert

De milyen egy Tesla használtan? Elromlik, szétesik, gyalázatosan kopik és lankad rettenetes ereje? Erre voltam kíváncsi, ezért ismét felhívtam Gábort aki már több mint 93 ezer kilométert ment saját Model S-ével. Autóztunk egyet, elmesélte a kalandjait, és ismét megtáncoltattuk az emésztőszerveimet. 

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.