Ezt vedd a csajodnak karácsonyra, ha az autók szerelmese

2022.12.14. 17:25

A karácsonyi időszak véghajrájában vagyunk. Mindenki beszerezte már az ajándékokat, és idilli hangulatban várja a kis Jézus születését. Nyilván nem. Jó szokás szerint mindenki az utolsó pillanatban rohangál majd az ajándékokért. Ha még ötleted sincs, mit vegyél a párodnak karácsonyra, adunk pár tippet, amivel biztosan lenyűgözöd majd.

Ami biztos, a barátnődet/feleségedet jó eséllyel a legjobban te ismered, és ha az autók szerelmese, ezekkel az kiegészítőkkel és autókozmetikai szolgáltatásokkal nem lőhetsz mellé.

Polírozás, fóliázás

A legtöbb nő szereti az igényességet, és többnyire az autóját is szereti látni, ha a legjobb formájában pompázik. A külső polírozás egységesíti az autó fényezését, kisebb karcok, horzsolások is könnyedén eltávolíthatóak ezzel a technikával. A fényezés megszépítésével nem lőhetsz mellé, de ha kreatívabb vagy, és a párod is mutogatott már Pimp My Ride-os részeket neked, akkor lehet, hogy ő sem mondana nemet az esztétikus autófóliázásra. Ebben az esetben egyáltalán nem tanácsos elkötni az asszony kocsiját, és magadnak szabad kezet adva lefóliáztatni azt. Ha utalvány formájában kapja meg tőled, később ő tud konzultálni a szakemberrel a pontos elképzeléséről.

Rózsaszín, plüss, strasszköves kormányvédő, kulcstartó

Igen, ez akár lehetne vicc is, de nem az. A nők szeretik a csilli-villi dolgokat, sőt van, aki kifejezetten a rózsaszín, strasszköves, vagy plüss holmikért rajong. Így az ilyen kormányvédő vagy kulcstartó is jól jöhet a karácsonyfa alá, ha a párod kifejezetten szereti a számodra csicsa dolgokat, biztosan örülni fog neki. A kormányvédők és kulcstartók tekintetében is lehet kifinomultabb a választásod, ha az ajándékozott stílusában inkább a sportosabb vonalat kedveli, pár perces guglizás eredményeként, kifejezetten autómárkákra lebontva, számos praktikus dolgot találhatsz a neten.

Autós beltéri LED, LED lábtérszett

Nem csak nőknek, de férfiaknak is kreatív választás lehet egy ledes lábtér-kialakítás, ráadásul ennek beszerzése és beszerelése sem egy nagy ördöngösség, ezeket kifejezetten úgy tervezték, hogy egyszerű csináld magad módszerrel kivitelezhető legyen. Az állítható színek és a fényerősség pedig kifejezetten gyerekbarát, ezzel gyorsan lekötheted a lurkók figyelmét, és mosolyt csalhatsz az arcukra. Ami biztos, az élményvezetés innentől garantált.

Póló, sapka, bögre?

Elcsépelt ötlet, de ha a párod kifejezetten rajong egy márkáért, és szereti hangoztatni, hogy ő bizony BMW-s vagy épp mercis, valamint szívesen jár márkatalálkozókra, sőt rendkívül aktív tagja a rajongói csoportnak a közösségimédia-felületeken, akkor nincs kérdés. Számos autómárka kínálatában szerepel már ruházati és egyéb kiegészítő, és biztosan találsz olyat, amiből még hiányos a barátnőd készlete.

Tolatóradar, tolatókamera

Az esztétikum után menjünk rá a praktikumra, ha a barátnőd leginkább hétvégi sofőr, vagy friss jogosítvánnyal rendelkezik, esetleg szimplán a parkolás a gyengéje, nem árt, ha olyan autót vásároltok, ami tolatóradarral rendelkezik. Ez a kategória azonban nem kifejezetten pénztárcabarát, de egy alap tolatóradar utólagos beépítése is könnyen megoldható manapság, beszereléssel együtt pár tízezer forintra tehető, így nem kell minden parkolás után fényezőhöz vinni a párod járművét. Valljuk be, ez mindkettőtöknek örömteli ajándék lesz.

+1 Élményvezetés

Ha a párod a sebesség és a sportautók megszállottja, akkor a versenypályán teljesen legálisan élheti ki a vágyait. Számos utalványt vásárolhatsz, amivel nemcsak klasszikus Ferrari és Aston Martin modelleket hajthat, de akár formulaautóval is száguldozhat pár versenykör erejéig. Ha adrenalinlöketet ajándékoznál, az élményvezetés egy joker opció lehet.