Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Aki a szíve mélyén BMW-s, az is marad!

MűhelyPRN: BMW 520i (E28) – 1987.

2024.03.15. 04:59

Nagyon menő volt a BMW-paletta a 80-as években: a gyönyörű és nagy sebességgel is hosszú utakat, komfortosan megtenni képes 635 CSi, az ikonikussá vált E30, a nagyon letisztult, E32-es 7-es, és az évtized végére befutott az őrült Z1 is. Volt viszont egy modell, ami gyakorlatilag a teljes évtizedet felölelően mutatta meg, mit tudnak a bajorok az egyik legfontosabb kategóriájukban, a közepes limuzinok közt: ez volt az E28, aminek egy elég szépen megmaradt példányát mutatjuk ma meg nektek.

Mario nem dicsekedni jött, és került is bőven hiba a munkalapra: ha te is kíváncsi vagy, miket kellene csinálni a 37 éves géppel, és mennyibe kerül mindez, akkor nézd meg a MűhelyPRN legfrissebb részét! Autóvásárlás előtt semmiképp ne hagyd ki a Totalcheck átvizsgálási szolgáltatást.

Ha a korábbi 244 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Bamakóról az Avalonba jött a kétütemű!
Az autó, amivel valószínűleg újkorában sem akartál volna elindulni Afrikába, de 36 évesen mégis büszkén megcsinálta, mi pedig megnézzük, mi baja lett.
Szó szerint kivette az előző tulaj kezéből
Parkoló Parádéra készülve ismét behívtuk Imrét, a pilótát, hiszen van még gyönyörű Mercije onnan, ahonnan ez jött. Hibát viszont találtunk!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.