Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Szeretjük és utáljuk: a budai alsó rakpart és legveszélyesebb kereszteződései

2022.10.12. 15:05

A budai alsó rakpart csodálatos találmány, egyszerűen és gyorsan lehet vele átszelni észak-déli irányban a várost, nagyon sok forgalmi terhet levesz a budai utakról és utcákról, és ha épp nincs baleset vagy felújítás, akkor csúcsidőben is folyamatosan lehet haladni – meg is érzi a város, amikor épp le van zárva. A kétszer egysávos, gyakorlatilag folyamatos haladást biztosító úton jó közlekedni, van viszont néhány igen veszélyes kereszteződése, ezeket mutatjuk most be a Garmin támogatásával.

A veszélyes útszakaszok nemcsak a rakparton, de az ország minden pontján jelen vannak, a kérdéses helyzetek tisztázásában pedig nagyon sokat tud segíteni egy menetrögzítő kamera, mi most a Garmin Magyarország jóvoltából sorsolunk ki egy 85 ezer forint értékű Dash Cam 57-et, amelynek kép- és hangminőségét, továbbá vezetéssegítő funkcióit és GPS-vevőjét is bemutatjuk.

A nyereményjátékon való részvétel egyszerű: dashcam-felvételeket várunk tőletek, olyanokat, amelyek valamiért ijesztőek vagy mókásak. A YouTube-ra feltöltött videó linkjét oszd meg velünk, szakmai zsűrink (szerkesztőségünk tagjai) pedig elemzik és megszavazzák a legjobbat ezek közül. Kérlek, csak olyan videó linkjét küldd el, amit te készítettél, és mi is megoszthatjuk az olvasóinkkal, nézőinkkel.

Nem muszáj a YouTube-on nyilvánosnak lennie, de az eredményhirdetés videójába mindenféleképpen bevágnánk belőlük, nemcsak a nyerteséből, de a többiből is. A videókat mostantól egészen október 26-án 10:00-ig küldhetitek be ide kattintva, eredményt pedig november 9-én 10:00-kor hirdetünk.

Ilyen és ehhez hasonló tartalmakért kövesd a Totalcar TeChno Facebook-oldalát is!