Apple CarPlay és Android Auto a kétezres évek Porschéiben

2023.01.23. 14:09

A Porsche Classic 2020 óta kínál a mai kor igényeinek megfelelő, ám a klasszikus Porschék utasterébe illeszkedő, modern fejegységet egyes típusaihoz. A napokban tovább bővült az új fejegységgel modernizálható Porschék listája, már az első generációs Cayenne (2003-2008), a 2005 és 2008 között gyártott, hatodik generációs 911 (997), illetve a szintén 2005 és 2008 között gyártott Boxster és Cayman (987) tulajdonosok is vásárolhatnak olyan korszerű fejegységet, ami minden szempontból megfelel a Porschétól megszokott minőségnek.

A Porsche Classic Communication Management (PCCM) Plus névre keresztelt fejegységek 7 colos érintőképernyővel rendelkeznek és tökéletesen illeszkednek a fenti, kétezres évek elejéről származó Porschékba. Fontos megjegyezni, hogy az európai verziót a digitális rádióadások vételére alkalmas DAB+ technológiával szerelik fel, az USA és Kanada piacára szánt modellekkel pedig a műholdas SiriusXM adások hallgathatóak.

A fejegység fedélzeti navigációt is kínál, a Porsche ígérete szerint a jövőben rendszeresen frissítésre kerülő térképekkel. Zenelejátszáshoz Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható okostelefon, de a funkciük közül nem hiányzik a vezetékes Apple CarPlay és Android Auto támogatás sem.

A PCCM Plus fejegység Németországban bruttó 1520 eurós áron vásárolható meg, aktuális árfolyamon számolva ez közel hatszázezer forintot jelent.

Forrás: Porsche

Ilyen és ehhez hasonló tartalmakért kövesd a Totalcar TeChno Facebook-oldalát is!