Autós mozizással egybekötve nyílt meg a Mercar új központja

2024.05.27. 06:13

A tavalyi debreceni szalonnyitás után most újabb mérföldkövet ünnepelt a Mercar Használtautó történetében, ugyanis egy új Mercar központ nyílt Budapesten. Az új szalon megnyitását pedig egy rendhagyó megnyitó partin ünnepelték meg. 

Vendégeiket egy különleges Drive-in mozi élményre invitálták egy autós kultfilm vetítésre,  amit a Mercar autóinak kényelméből élvezhettek az este folyamán. Vetítésre az autós körökben méltán kedvelt Az aszfalt királyai című filmet választották.

4J1A0922
Fotó: Szarka Dávid

A Mercarius Flottakezelő és a Mercar Használtautó:

A Mercarius egy 100 százalékban magyar tulajdonú gépjármű flottakezelő, ami több mint 25 éves autóipari tapasztalattal rendelkezik. Mára a második legnagyobb szereplő a flottakezelési piacon, több mint 13 000 darabos gépjárműparkjával.

DSC 2466
Fotó: Szarka Dávid

A Mercariusnál a legfőbb törekvése, hogy ügyfeleinek minél teljeskörűbb szolgáltatást és magasabb színvonalú élményt nyújtson. „Néhány évvel ezelőtt eldöntöttük, hogy a partnereinktől visszavett autók egy részének értékesítésébe is szeretnénk belevágni. Amikor először eljátszottunk ezzel a gondolattal, már tudtuk, hogy ebben az üzletágunkban is többet akarunk nyújtani, mint amit ma a használt autó értékesítés jelent Magyarországon. Ezekkel az ambiciózus törekvésekkel 2022 elején elindítottuk saját használtautó márkánkat, a Mercart, amelynek legfőbb értékei a transzparencia és megbízhatóság mellett a folyamatosan megújuló széles választék” – írták.

4J1A0529
Fotó: Szarka Dávid

Első szalonjuk Debrecenben nyílt, amit idén egy budapesti követett a XIV. kerületi Tengerszem u. 59/A szám alatt. 

DSC 2344
Fotó: Szarka Dávid