Galant már 12 éve

2002.03.06. 16:50

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Szia,

Irányárat kérdeznék a köv. autóhoz:
Van egy 12 éves Galantom. A kocsiban 250.000 km van már, de pontosan vezetett a szervizkönyve, és majdnem folyamatosan márkaszervizbe járt. Esztétikailag már van egy-két kisebb karcolás és egy horpadás [1 db: jobb hátsó ajtó alsó 1/3-án]. Nem rozsdásodik sehol, és a festék sincs lepattanva.
Belső:
1.8-as turbódízel, 96 LE. 140-nel még vígan megy, hátszéllel képes volt még 160-ra is :) Motorikusan és műszakilag nagyon jó állapotban van, motortartó-bak csere esedékes, és talán év vége felé kuplung. Nem hörög-zörög, nem hagyott még ott sehol - megbízható.
Belső rész:
Jó állapotban lévő plüss kárpit, állítható kormány, ülésmagasság, manuális 5 fokozatú váltó, központi zár, riasztó, magnó - blaupunkt, manuálisan belülről állítható tükrök.
Történelem:
Bár forgalmi szerint tulajdonosváltás történt, valojában családon belül maradt, 12 évre visszamenőleg tudom a történetét. 2-3 kisebb koccanása volt már, főleg lökhárítót érintő. Egyetlen balesetben vett részt: jobb oldalába belementek - jobb hátsó ajtó cserélve lett, más sérülés nem történt.
Nálam közel két éve van az autó, ezalatt 4x volt szervizben, főleg kötelező dolgok miatt. Megbízható, jó állapotú autó, és megy mint a golyó :)
Mivel csak ennek az árából tudnám fedezni a köv. autóm kezdő részletét, ahhoz kéne az előzetes ár, hogy tudjam milyen újabb autókban gondolkodhatom.

kösz,
dora

Kedves Dóra!

Kérlek, fogadd elismerésemet. A szakmai felkészültséged és tájékozottságod nem hétköznapi, szinte látom az autót amit leírtál nekünk. Mivel csak szinte, kérlek vedd figyelembe, hogy az általunk kalkulált eladási ár az általad leírtakon alapul.
Mindenképpen előnyt jelent, hogy a gépkocsi családon belül töltötte életét, így minden fontos esemény ismert róla. A szervizkönyv megléte és folyamatos vezetése megkönnyítheti az eladást, azonban hátránya, hogy ez az évjárat már nehezebben vihető finanszírozásba, és ez nem kedvez a jó ár elérésének. Mindent egybevéve a helyzet viszonylag jó, kevés az ilyen jól lekövethető előéletű autó ebben a kategóriában!
Kínálati árnak 750 - 850.000 Ft közötti árat javasolunk, és ennek megfelelően az eladási ár 700 - 850.000 Ft között várható.

Üdvözlettel:
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.