Integra keresőben

2002.06.07. 10:58

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt OptiCar!

Először is szeretném megköszönni múltkori segítségüket, az Ibiza eladást és a HRV vételt is ennek segítségével bonyolítottuk le.
A következő kérdésem egy Honda Integra Type R-re vonatkozna. Mennyire lehet nagyon jó állapotú, megbízható, nem halálra taposott példányt találni hazánkban, esetleg honnan érdemes hozatni. Jelenleg egy 1996-os Civic 1.6 VTi-t hajtok, ezért tudom, hogy ezek az autók megkívánják a törődést és odafigyelést. A segítséget és a választ előre is köszönöm.

Tisztelettel,
Tóth Géza

Kedves Géza!

Örömünkre szolgál, hogy segíthettünk, és remélem egyszer elégedett ügyfeleink táborában üdvözölhetem.
A Hondával kapcsolatos felvetése és aggodalma teljesen jogos, hiszen szakértőink tapasztalatai alapján elmondhatom, hogy a hazai piacon található Integra választék 95%-a viszontagságos előéletű. Ezek az autók általában jelentősen sérültek voltak, és karbantartásuk valamint használatuk sem volt ideálisnak nevezhető. Nem lehetetlen a hazai piacon megfelelő autót találni, de mindenképp időigényes feladatnak tekinthető a jó állapotú autó megkeresése.
Ha külföldi behozatalban gondolkodunk, akkor véleményem szerint leginkább Svájcban érdemes keresni, de mielőtt felkerekednénk, az Interneten előzetesen tájékozódhatunk a választékról a www.autoscout.de honlapon.

Üdvözlettel,
OptiCar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.