2008.01.17. 02:51
19 hozzászólás

Este hét körül van. Az éppen nem működő Blog.hu szerkesztőfelület előtt ülök, sporadikusan eltűnnek-előjönnek dolgok, majd végül fehér zászlóként felröppen egy „Karbantartás: A blog.hu karbantartás miatt zárva. Gyere vissza nyolc körül” feliratú doboz. Előtte azonban megjelenik balról Winkler Róbert:

– Szervusz Péter, itthagytam a telefonomat.

Kettővel alattunk ülnek a Blog.hu fejlesztői. A megfelelő fegyvernemet választom ki éppen fejben. Van egy tompa szamurájkardom, egy stopperórám, egy pléhbögrém és Andrew Solomon The Noonday Demon című könyvének első fejezete kinyomtatva. Egyik sem épp Desert Eagle.

– Kis esti minilol – válaszolom a Winklernek, kábé ennyi késleltetéssel.

Már az ajtó felé tart.

– Ez tulajdonképpen egy Belsőség-poszt.

Egymásra nézünk, nagyjából egyszerre:

– Na azért talán mégsem.

Némi csönd és morfondírozás.

– Viszont így már igen.
– Így tényleg.
– Várj, lefényképezlek messziről a VR-stabilizált optikával.

Előkotrom a Nikont, leszedem a másik optikát, elsőre eltalálom a bajonettzár kapcsolóját, pedig nincs is ráírva, felteszem a VR-est, katt.

Winkler Róbert a Totalcar szerkesztőségének ajtajában

Katt-katt-katt.

Winkler Róbert a Totalcar szerkesztőségének ajtajában

Aki esetleg drámaibb tárgyért-visszamenésre vágyik, annak a filmművészet idevágó két percét ajánlom, Bruce Willisszel és John Travoltával:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.