Aki mutat stílusosabb dolgot egy régi Lambrettánál, annak veszek fagylaltot

2008.02.10. 14:57
71 hozzászólás

Gabriela barátom – akinek Lambretta-emblémát ábrázoló tetoválását itt láthatták – írt péntek délután, hogy elment Rómába becézgetni kicsit nemrég vásárolt új Lambrettáját, mielőtt hazaszállíttatja Párizsba. És persze küldött róla egy képet, amit elkértem tőle megosztani önökkel, ugyanis állat:

Gabriela Giacoman nemrég vásárolt, 1969-es Lambretta 50 Deluxe-ával

A modell egy 1969-es 50 Deluxe, a gány festést leszámítva eredeti. Új tulajdonosa ettől kissé megnyugodott, mert bizonyítja, hogy nem szedték eddig szét kontár kezek.

Egyben megint szörnyű dilemma előtt állok, idén tavasszal ugyanis valószínűleg az ötven köbcentiméter általi személyes motorizáció útjára lépek, ami kizárólag hatvanas-hetvenes évekbeli olasz mopeddel képzelhető el.

Egy ideje ott tartok, hogy régi Vespa – a Csikós szokott is küldeni szívfájdítóakat –, mert ahhoz mégiscsak egyszerűbb alkatrészt és szervizt szerezni Magyarországon. De aztán ránézek egy régi Lambrettára, és szívom a fogam, mert ez egyszerűen a kúl netovábbja.

És még mod sem vagyok, úgy is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.