Petrocelli a Munkásotthon utcában

2008.05.14. 16:08
73 hozzászólás


Gyakran nézünk ki a szerkesztőség ablakán, ahol most nem látunk semmit, a blokk másik oldalán, a Munkásotthon utcában viszont leparkolt egy érdekes állat. Mivel tudom, hogy olvasóink általában nem is olvasnak, hanem egyből a kommenteléssel kezdik, felteszem a kérdést: na, melyik régi sorozatszereplő járt ilyen autóval?


Bizony, Tony Petrocelli. Nem ilyen színűvel, de Chevy Blazerrel. Hogy az övé is a szoció soros hathengeres motorral volt-e, sajnos nem tudom, mert bár Pertocelli az építkezéssel lassan haladt, mégiscsak egy jól menő ügyvéd, akinek azért nem gond az a plusz pár liter benzin. Főleg Amerikában.


Azt már végképp nem tudom, milyen volt Petrocelli Blazerének felépítménye.

Kétmilliós csereárra tartja a gazdi. Nekem fogalmam sincs, mennyit ér egy ilyen, de belülről nagyon jó karban van. A Mitchell felépítmény elég gányul van a platóra rögzítve, de egyébként meglepően intakt, és mint az ilyen kuckók lenni szoktak, sokkal kényelmesebb, mint kívülről gondolnánk. A bejárat a muflonfejes emblémával és a jellegzetesen amerikai zárhengerrel, meg a külön becsapható szúnyogháló ajtóval megadja az alaphangulatot, belül meg van ágy, ülőgarnitúra, asztal, konyha és klotyó. A fürdőt nem kerestem.


Vicces egy jármű. Ha nem iszonyodnék az egész lakóautós életformától, már csak felújítási projektautónak is kéne.