Hitman Lewis

2008.06.09. 15:59
205 hozzászólás

"It is a lot different if you crash into the wall and are angry, it is not like that. I apologise to Kimi if I cost him the race, but these sort of things happen."


Minden bizonnyal vannak Önök között is olyanok, akik nem voltak restek és a horvátok gólja után csatornát váltottak a Forma–1 kedvéért. Aztán persze gyorsan vissza a Németország–Lengyelországra.

Nem akarunk itt kommentözönt szítani azzal, mivé lett és milyen volt, az bizonyos, hogy az idei Kanadai Nagydíj emlékezetes marad. Főleg Lewis Hamilton jóvoltából. A fejtegetést magukra hagyom, de az biztos, hogy a szakkommentátorok (idézőjelek kellenének ide) első reakciójaként felhozott „nem látta a piros jelzést" nem állja meg a helyét. Wéber Gábor talán fején találta a szöget a „rutintalan“ jelzővel.

Két kérdés azonban adja magát:
1. Vajon ha Kimi Räikkönen ereiben fagyálló helyett temperamentum folyik, akkor megússza Lewis egy dádával?
2. Hogy a francba gondolta Räikkönen és Kubica a boxutca elhagyását? Vajon egy vérbeli piroslámpás gyorsulást láttunk volna á la Ferrari kontra BMW? Erre nagyon kíváncsi vagyok.

Talán legközelebb. És de jó, hogy Kubica belecsapott a bratwurstos gnocchiba.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.