2008.06.12. 09:36
63 hozzászólás

Csikóssal nemrégiben voltunk Londonban a Pirelli jóvoltából, ahol sok-sok anyagot készítettünk. Volt a Caterham teszt, a Caterham gyár ismertetője, készült egy cikk egy Ford Fiestáról (Főd Fesztá), kis híján megverettük magunkat egy autókereskedővel egy másikkal pedig jót dumáltunk. Bezártuk a kulcsokat, nem volt netünk és telefonunk napokig. Elromlott a Macbook, ennek örömére végignéztük a Transport Múzeumot.

Most egy kicsit adunk az autóbuzériának, fogadjátok szeretettel a szpottolt kocsikat egy londoni sarokról.

Erről:

Az 1-es  pont a kávézó, ahol 7 fontért ittunk meg két kávét  (2500 forint),  ennek a teraszáról készült a képek egy része.

Időnk fogytával ellátogattunk a sarokra, mert  a soksávoson mégis több az autó, ez a 2-es pont. Az út túloldalán jobb belátás volt, mert pár méterrel magasabb volt a járda,  ez a 3-as. A 4-es pedig a sarok, ahonnan a behúzott képek készültek, amiken az autók mozognak.

Mivel nem videokamerával készültünk, hanem fényképezőgéppel, így sajnos ki kellett zárjuk az E-S-Merci, Audi 6-8, BMW-5-6-7 és egyéb snassz kocsikat, amikből itthon is bőven látni. Megpróbáltuk a rendelkezésünkre álló egy órából a legtöbbet kihozni, nagyjából olyan lett, amit a galériában lehet látni. Ja, a negyedik Carrera Turbónak, a huszadik Bentley Azure-nak, a mittoménhányakdik Jaguar XK-nak nem jutott hely, sajnáljuk. Tehát a képeken nem minden penge verda van jelen, csak típusszinten az ott érdekesebbnek számítók, amik egy óra alatt felbukkantak.

Pár apróság, amit érdemes megfigyelni: szinte minden autó fekete vagy szürke. Nincs Lamborghini. Ferrari alig. Terepjáró egyáltalán. Legnagyobb és őszinte sajnálatomra nem volt régi Roller sem. Egész Londonban egy darabot láttunk, egy öreg Phantomot. Azt is véletlenül. Gondolom a dugódíj miatt lehet - ez utóbbi persze.

Elő a zsepikkel, katt a galériára!