A legterepesebb Swift

2008.07.25. 09:30
105 hozzászólás

 

Suzuki Swift Country, házilag. Miután ügyvezetőnk, Tibor a Használtautón végigzongorázott jó pár variációt 4x4-es téli közlekedésre, Ripley egy kommentben megvillantotta neki a mindenvivő kártyát.

Emelt Suzuki Swift 4WD, pótkerék hátul, a tetőrúdon fényszórósorral. A Subaru-rokonság is megidéződik az arany felnik, kék fényezés által. Mmm!

Mit ír róla a tulaj? "Nem makulátlan,de amúgy nagyon egyben van!Remek mini terepjáró!Nem ütöttem vágtam,de azért kipróbáltam terepen,és meglepett!!Nem egy Land Rover,de ügyes kis kocsi.Enyhén meg van emelve,mert az összkerekes Swiftek nagyon ülnek és könnyen leér az aljuk.Ennek nem!! Van rendes csomagtartó is,mert a pótkerék kikerült hátra.Van GYÁRI(nem gagyi)zárható tetőtartó és azon szúrófények!Extra még a lámpamosó és a 4db Heko légterelő. +téligumi garnitúra felnin! Rendszeresen szervizelve,vezérműszíj+vizp umpa+ékszíj cserélve!"

Kívánatos darab. Kilencéves, szervizkönyves Swift százezer alatti futással: még előtte az élet! És klímás!

Ja, ha valaki esetleg már nem emlékszik az ihletadó járműre, itt egy fotó az egykori gyári analógiáról, a Volkswagen Golf Countryról: