Porsche Panamera EuróPában!

2008.09.17. 09:55
64 hozzászólás


A Porsche csaknem egy évtizede riogat bennünket azzal (meg pláne a Bentleyt, Maybachot, Mercedest, BMW-t, Audit), hogy lesz valami orrmotoros négyajtósa Panamera néven. Kábé egymilliárd skicc, rajz, számítógépes grafika, lesipuskás fotó látott már napvilágot az autóról, igaz, amikor élőben készített képeken lehetett szemügyre venni, azt mindig más kontinenseken lőtték. Legalábbis azokra igaz ez, amiket mi láttunk.

Nos, hölgyeim és uraim, a Totalcar hű ügynökeinek hálózata mindenütt lesben áll. Varga Zoltán olvasónk figyelmét és élesre töltött digigépét nem kerülte el ez a kék autó, amely minden kétséget kizáróan a valódi Panamera. Még monitorokkal az utasterében, rátákolt szárnnyal (vajon a végleges autón diffúzorokkal oldják meg a leszorítóerőt, de ez még egy korábbi fejlesztési strádium?), de már otthonos terepén, a belső sávban előzve. Zoltán Barcelonából tartott hazafelé, amikor meglőtte a luxemburgi rendszámű autót.

 

Senkit ne tévesszenek meg a bénán a karosszéria mélyébe szottyadt kerekek, az autó még nem a végleges héjával hasítja a levegőt, szinte minden külső burkolati elem csak rátét. Ha optikailag azt tudja majd limuzinban, mint SUV-ban a Cayenne, veszik majd. De egyelőre nem tetszik, már jöhetne a végleges. Az még lehet, hogy bejön.

Most kaptam egy levelet Ember Richárd olvasónktól, ő egy német hirdetési portálon már talált is eladó Panamerát, itt van.

 Lehet gyűjtögetni...