Nem a legjobb reggel

2008.11.05. 11:00
101 hozzászólás

 

Szeretik Önök az autójukat? Minden bizonnyal igen. És most képzeljék el, hogy egy reggel felébredve egyszerűen nincs. Ellopták. Valakik valamiért. Egy pár másodpercnyi matatás a zárral, köhög az önindító és ennyi...

Segítséget kérek, ilyen egyszerű. Nem szoktam ilyet tenni és nem is csinálunk belőle rendszert, de ez most más. Mert -prokee- barátom narancs-fekete Trabantja egy kicsit az enyém is volt, egy kicsit a miénk is volt. Mindannyiunké, akik ismerik gazdája fanatizmusát és szeretetét, akik ismerik őt magát. Prokee a barátunk, közösségünk stabil tagja, immáron szeretett Trabantja (AMT-794) nélkül, amit tegnapról mára virradó éjszaka elvittek százhalombattai lakhelye elől.

Különös ismertetőjele maga a színe, a kétütem ruhája alatt négyütemű technika dolgozik, a hátsó lökhárító alatt látszik a gázbetöltő csatlakozója (persze gázra sosem ment, de ott van) és az alufelnik, amik jelentős "must have" faktorral rendelkezhettek Enyveskezűék számára.

Nem kíván rosszat senkinek, nem kívánja, hogy törjön össze, annál sokkal többet jelent számára, de ha valaki látta valahol, vagy találkozott vele, az írjon neki egy e-mailt, vagy kommenteljen. Ha más miatt nem is, legalább szolidaritásból. Amit én gondolok, azt pedig inkább nem írom le ide, elnézést.
Ha Enyveskezűék idetévednek, akkor vegyék a fáradtságot és legyen annyi vér a pucájukban, hogy tudatják vele, hová támasztották le azt, ami nekik "csak egy Trabant", de valakinek valós értékénél jóval többet jelentő barát.

A narancs-feketének van egy kétütemű elődje is, az is forgalomban, baráti körön belül, ez okozhat némi keveredést, de azért a különbség látható. Majd gazdája ideírja rendszámát, a félreértéseket elkerülendő.

Előre is köszönöm prokee nevében is.