Snájdig fiúk esete a rizsrakétával

2009.03.10. 11:14
268 hozzászólás


Rovatunk első részében egy ultrabrutál hippibusz borzolta a kedélyeket, ezúttal...

Egy Lamborghini Murciélago birtoklása minden bizonnyal remek dolog, főleg ha az ember fiatal, sikeres és van pénze eltartani egy ilyen verdát. Amerikában, ahol az egyenes vonalú gyorsuló mozgás időközben nemzeti sporttá nőtte ki magát, főleg ütős dolog, hiszen lépten-nyomon lehet alázni a bepróbálkozó F&F-srácokat vagy végigkrúzolni a beach mentén, ahol minden csaj nagy mellű, szőke és szép, ahogy a filmekben láthatjuk. (Naná!)

Persze a tuningmániának köszönhetően mindig benne van a pakliban a Fekete Pák Péter, ami aztán csúnyán az arcra éghet. Nocsak.

Egy tökéletes sleeper, a kis mutáns CRX. A maga idejében remek kis sportautó hírhedt volt arról, hogy minden átmenet nélkül megpördült, ha elveszett hátulról a tapadás (ha netán balga módon kanyarban rárúgtak a fékre). A rövid tengelytávnak köszönhetően aztán nagyon észnél kellett lenni, hogy időben korrigáljon az ember. Nem véletlenül kapta a guruló koporsó becenevet. Persze ez esetben ilyesmiről szó sincs, hiszen egy klasszikus gyorsulás. Itt bizony elment, de vajon egy jó kis hegyi szerpentinen is tudná-e mindezt?
Kettes számú kérdés: Vajon létezik még eredeti állapotú, töretlen CRX ami nem múzeumokban áll?

Mmm...netán NSX-bél?