2009.05.07. 14:36
23 hozzászólás


Na végre. Amióta Árpád átküldte ezt a linket, azóta a külvilág lényegében megszűnt számomra. Ma bejöttem pimpelni, lényegében ez történt, micsoda undorító egy munkamorál. Mentségként fogadják el, hogy reggel úgy másztam ki az ágyból, hogy azt a legprofibb hollywoodi zombi is megirigyelhette volna, a tegnapi Total Electric-videó kicsit elfárasztott, nincs hasfal, ami bírná a röhögést két órán keresztül.

A lényeg, ha kicsit lazítanának, akkor mindenképpen próbálják ki a Busselectát. A választék bőséges, van Bogár, Type3, T1 és persze Porsche.

Ezeket alakítottam ma:

Először is egy remek narancs-fekete Baja Buggy, természetesen léghűtéses Porsche-motorral, hosszú rugóutakkal, napfénytetővel, hogy nyeljük a homokot rendesen. A kis árnyékoló mindenképpen kell, elvégre a beach-en mindig süt a nap.

Egy Type 3 Panelwagen. Annyira jól néz ki lökhárítók nélkül ebben a British Racing Green színben, hogy nem i értem, miért nem csinálta meg soha senki. Ültetve, strandkorlát tetőcsomagtartóval, na és persze a felnik... felismerhető?

Egy osztott ablakos, hosszúfülkés busz, tortafelnikkel. Kéne bele egy V8, némi plüss és klíma. Tökéletes szerkesztőségi autó lenne belőle. Most, hogy a Zsigulitól könnyes búcsút vettünk, talán meg tudjuk főzni Tibort, hogy ruházzon be. A kedvéért rakunk alá hidrós futóművet is akár.

Kell ide kommentár? A Porsche forma alfája és omegája, a kályha, amitől elindult minden. Gyönyörű 356, a világ legjobb színkombinációjú matricájával. Intant get.