2009.08.05. 16:17
44 hozzászólás

Vajon ki lehet ez az idegrendszer nélküli kiborg, aki a világ egyik legdurvább versenypályáján úgy vág át az egész mezőnyön, mintha csak számítógépes játékot játszana, 50 százalékra állított ellenfelekkel.


Nagyobb térképre váltás

A helyszín az ausztrál Bathurst és aki valaha is foglalkozott komolyan szimulátoros autóversenyzéssel neadjisten' versenyzett is ott, az tudja, hogy cefet nehéz a célegyenes után következő hegyi szakasz. Bukótér zéró, nulla, semmi, csak az őrült sebességgel rohanó szalagkorlát és a horizonton törő kanyarok. Előzni nagyon nehéz, de nem lehetetlen, ennek az embernek sikerült, minden bizonnyal valamiféle Lotus Elise-sorozatban. Embertelen, vérfagyasztó, pont annyira agresszív, amennyire kell, de egyben óvatos is, nagyon előre gondolkodik. Nézzék.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.