Ki a legnagyobb pöcs a Kreml árnyékában?

2009.10.21. 14:29
100 hozzászólás

A szerkesztőségi idiótamétert erősen kilengette a hír, hogy a giccsokádásban néha már Indiát is megelőző oroszok bálnapénisz-bőrös ülésekkel szerelik borzalmas – szerintem terepjárónak immáron teljesen alkalmatlan – (elnézést) autójukat.

De tényleg. Ez hiányzott a világképből ugye? Gondoltam már a minap is, milyen frankó is lehetne egy pöcsről pattant bőrülésben terpeszkedni, miközben a fejtámla szerepét betöltő fityma a tarkómra simul. Remek, sőt, nagyszerű ez a bálnapénisz-kultusz. A Church of the Whale Penis-mozgalom tagjai már például elérték, hogy honlapjukat első helyen hozza a kereső. Nemes és egyszerű cél, bár a kardszárnyú delfin szerszámát mázsáló fiatalember tán nem ezzel a fotóval illusztrálja a MyVIP-en a „munkahelyem”-rovatot.

Ööö...valójában delfinekkel foglalkozom

A teljesen kifejlett kék bálna pénisze erekció során elérheti az akár 5 méteres hosszt is, hosszabb, mint egy Toyota Avensis, az eddig levadászott legméretesebb példány 2,4 méteres műszerrel rendelkezett, persze illik hozzátenni, hogy nyugalmi állapotban, mivel kicsi a valószínűsége, hogy egy szigonytalálat különösebb szexuális ingerlő hatást fejtene ki nála. Nem lehet könnyű dolga, képzeljék csak el, milyen lehet a saját farkunkba gabalyodni?

Ő húzza a rövidebbet

Pedig testméreteikhez képest olyan, mintha egy átlagos férfiember egy 8-10 centiméteres vadállattal sértené a közízlést. Egy-egy ejakulálás során 40 gallon spermiumot lövellnek ki, ez uszkve 150 liternyi anyag, ennek mindössze 10 százaléka jut el a rendeltetési helyére, a többi a tengerben marad. Még belegondolni is rossz, mi lesz szegény cetekkel, ha a japánok rájönnek, mekkora bukkake-megapartit lehetne rendezni egy-egy adagból.

Khm...

A bálnapénisz azonban már réges-régen jelen van az autóiparban. Tudták például, hogy a nagy általánosságban japán autókkal foglalkozó tuningcég, a JDM, a Honda modellek számára speciális szívócsonkot fejlesztett ki, melyet nemes egyszerűséggel csak Whale Penis Intake-nek neveznek a tunerek?

Ez Civichez való

Sőt, a motoros szubkultúrába is besettenkedett, nézzék csak ezt a kipufogódobot! Vajon mit szólna Bódis vagy Akrapovic, ha beállítanánk hozzá azzal a kéréssel, hogy egy bálnafarok-formájú dobot kérnénk, karbonból?

Egy pöcsformát, legyen szíves

Szegény ceteket az ág is húzza, nem elég, hogy még ma is bálnavadászhajók tucatjai vonszolják véres testüket a fedélzetre, de még bélgázukat is öszefüggésbe hozzák a klímaváltozással. Főleg, mióta először sikerült filmre venni a bálnafingot.

Nem könnyű nekik, sajnálom is őket, főleg így, hogy itt vannak az oroszok, akiknél csak nyomor vagy pompa jut a népnek átmenet nélkül, és az unatkozó oligarchák már nem tudnak mit kitalálni, így bálnapénisz-bőrbe süppednek. Ezzel sikeresen bizonyítva, hogy van nagyobb szerszám a bálnáénál is.

Mi legyen a következő? Várom az ötleteket, aztán összegyűjtve elküldöm a Prombon-nak, hátha fizet, a hasznot megosztjuk. Komodói varánusz-műszerfalbetét? Vagy túzoktollal tömött ülés?