Mert olvasóink megérdemlik...

2009.12.05. 08:09
32 hozzászólás


Na végre! Bár havat már lassan csak a Marson láthatunk, azért ez korántsem jelenti azt, hogy a Télapó (Mikulás, Gyed Maroz, nevezzék, aminek akarják) idén csak egy marék rénszarvas-guánót pakol a fényes lábbelibe.

Sőt, a hótlanság egyáltalán nem jelent semmit, még azoknak sem, akiknek netán a garázs szegletében porosodik motoros szánjuk, ülésére már csak a macska ül, hogy megtépkedje. Ne csüggedjünk, hiszen egy kis tuninggal mi lehetünk a negyed mérföld rémei és mondjuk ilyen turbós Chevrolet Camarókat alázhatunk a sárga földig.

Ugye, hogy mindjárt jobb? Ha felcsillan a remény? Ha még ez is kevés lenne, akkor megpróbálhatjuk megdönteni a motoros szán sebességi világrekordját, bár ehhez már kevés lesz az Akrapovic dob és a Yoshimura programozható elektronika. De ha ezen túltesszük magunkat, akkor az élmény garantált. Feltéve, ha elég bátrak vagyunk hozzá. 338,41 km/óránál kéne gyorsabbat futni.


Mindez hidegen hagyja? Szőrös szíve megkérgesedett már az idei év napi harcaiban, a stresszben és a benzinár-drágulásban? Akkor dőljön hátra egy kicsit, engedje el magát és fogadja el szerkesztőségünk ajándékát, a Télapó Napot. Jöjjön velünk vasárnap, óránként újabb és újabb tájakra, éjféltől-éjfélig, hagyja, hogy felengedjen egy kicsit a feszültség, ez a mi könnyed kis ajándékunk önnek, az olvasónak.

Éjfél után egy perccel kezdünk.
Szeretettel
Totalcar