Karácsonyi ajándéklavina a Totalcarnál!

2009.12.11. 14:51
190 hozzászólás


Úgy döntöttünk, a Totalcar olvasóihoz idén kicsit hamarább érkezik a Jézuska (más vallásúak helyettesítsék be a hozzájuk jobban illő ajándékhozót). Ilyenkor, két héttel karácsony előtt még kevesebb a dolga az égieknek, az angyalkák például szívesen vállalkoznak egy kis különmunkára.

osszesajandek

Holnap reggel, azaz december 12-én megjelennek majd nálunk, felpakolva ajándékokkal. Mi már tudjuk, mik lesznek azok, kaptunk tőlük e-mailben képeket – hiába, a XXI. század Szent Péter kapuján is betette már az ADSL-kanócát. Annyit előre elárulhatunk, hogy volt nagy méltatlankodás a szerkesztőségben, amikor megláttuk, mik jönnek, hogy miért nem mi kapjuk mindazt a jót, ami érkezik. De az olvasó a legnagyobb kincsünk, mindenki megkeményítette a szívét, elhallgattatta a bentről üvöltő hiénát. Higgyék el, ha eltalálják a választ a kérdéseinkre vagy megoldják a feladatot és jelentkeznek, nem áll majd lesben TC-s újságíró az oszlop mögött bézbólütővel, hogy elvegye az ajándékot. Az az önöké lesz.

Na ja, kérdések: az első pontban reggel nyolckor élesül, a következő 8:15-kor, aztán 8:30-kor, és így megy ez tovább egészen este 8-ig, azaz 20:00-ig, vasutasan szólva. Az ötvenedik ajándék - a legnagyobb – olyan nagy lesz, hogy azt egész csapat angyal daruzza majd le az égből. A Dension világújdonsága lesz ez, a Wi-Drive, azaz autóba szerelhető WiFi hotspot, amelyről több számítógép tud egyidejűleg működni a kocsiban, de arra is alkalmas, hogy például otthonról, a gép mellől feltöltsük zenével garázsban álló autónkat a svédországi utazás előtt, vagy internetes rádióállomásokat hallgassunk. A Dension-cucc kérdése – csak hogy az olvasó is megdolgozzon az ajándékáért – külön, valamikor éjfél és vasárnap reggel nyolc óra között jelenik meg a Belsőségben. hogy mikor még mi sem tudjuk, ha tudjuk, akkor sem mondjuk meg. Az ötlet a Vaterától származik, ne minket szidjanak…

De persze a menetrend szerinti posztokban sem szúrják ki az olvasók szemét Jézuskáék. Lesz a lavinában minden, gigantikus Porsche-könyv, öntött, súlyos Auto-Union Typ D pendrive, negyven centi hosszú, négycsatornás, profi távirányítós helikopter, 1:10-es méretarányú, bokatörő méretű és súlyú, távirányítós sportkocsi, bőrkötéses Mont Blanc filofax, Harley Davidson-hátizsák és sok más, autóbuzihoz méltó ajándék, – tényleg gazdag a puttony tartalma.

Önöknek nincs más dolga, mint felpattintani a Belsőséget, billentyűzetet ragadni, és válaszolni. Ötven nyertesünk lesz, ez egyenlő ötven boldog emberrel. Jöjjenek, tartsanak velünk. Mi kívülről figyelünk majd. És irigykedünk…