A nagy WRC könyv

2009.12.12. 18:45
120 hozzászólás

Rali-bloggerünk és a kiváló fotós, Bálint Ricsi végre megcsinálta azt, amit már régen meg kellett volna: kőprofihoz illő kiadványt a jelenlegi WRC világáról, erről a motorbőgéstől és benzintől hangos, kavargó-forró porfelhős közegről, ahol csak a legjobbak maradnak talpon, a gyorsak közül is csak a leggyorsabbak érhetnek a csúcsra.

A hiánypótló könyv telis-tele van tökéletes fotókkal, információval a pilótákról, navigátorokról, csapatokról és magukról a helyszínekről, rajongó nem lehet meg nélküle. Könyvesboltban hiába is keresné, egyelőre csak elővételben rendelhető. Egy kis ügyességgel azonban öné lehet, minden további nélkül.

IMG 2920

Úgy érzik, felkészültek a feladatra? Akkor figyelmesen olvassák el ezt, még szükségük lehet rá:

Só-liszt gyurma
20 dkg liszt, 20 dkg só, 125ml víz és két evőkanál étolaj. Először a lisztet és a sót kell alaposan összekeverni, utána pedig lassan hozzágyúrni a vizet és az olajat.

Kész? Nos akkor nézzék meg jól ezt a képet hozzá, egy legendát ábrázol.

A feladat az, hogy gyurmából — vagy ha az nincs kéznél, akkor a fent leírt anyagból — készítsenek egy Lancia Stratos modellt, fotózzák le egy mai napilap dátummal ellátott címlapjával, majd töltsék fel az Indafotóra vagy más képmegosztóra és a kommentablakban osszák meg velünk a linket. Egyedül a kerekekhez lehet más anyagból készült tárgyat használni (gomb, gyűszű, stb.) Este nyolc óráig várjuk az alkotásokat. A könyv megéri a fáradtságot, elhihetik, csak a legjobb nyer.