Radikális zöldek, figyelem!

2009.12.12. 14:15
92 hozzászólás

Milyen furcsaságot látnak a képen? Mármint ezen az elsőn, itt? Ha mégsem sikerülne rájönni, akkor segítek: nézzék csak a rendszámot! Hogy mi? Zöld? Bizony, és ha már zöld, akkor felhívnám figyelmüket a kettes számú képre, ugyanis ezen negyedóra nyereményét ábrázolja. (Angéla nélkül sajnos.)

3428003 1

Az L-es méretű Škoda hokimez nem csak a jégkorong rajongóinak lehet remek ajándék, hanem azon megértő nőknek, akik tudják, hogy egy férfihoz a gyomrán keresztül vezet az út. Képzeljék csak el, milyen istennői magasságokba emelkednek, mikor csak egy ilyen L-es mezbe öltözve hoznak egy jól behűtött sört a hideg konyhából imádott férfiuknak.
IMG 3067

Mindehhez csupán erre az egyszerű kérdésre kell tudnia a választ:
Mire rakható a zöld rendszám? Melyik jellemzője igaz az egyedi és az egyéni rendszámokra miközben a hagyományos rendszámokra nem? (A Porsche Hungaria ajándéka.)

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.