Gyűlöletkomment, best of 2009

2009.12.24. 09:59
132 hozzászólás

bmwxd300 01

Gyűlölet szempontjából egész erősen indult az év blogunkon, hiszen mindössze január 22.-ig kellett várnunk és már meg is jelentek az első fecskék. Árpáddal a szokott helyen fotóztunk Újpesten, mikor egy bősz, egyenruhás matróna támadott le minket lényegében egy sínre szerelt trafó miatt. A feljelentésből természetesen semmi nem lett, de az olvasó ettől függetlenül megtalálta a módját, hogy a 330xD-tesztet minősítse:

2009.01.22. 23:41 Érdekes
Azt a köcsög nyáladzást amit ez az István produkált ebbe a tesztre...mint egy dedós aki megkapta a kedvenc kiskocsiját, csak nagyba..szánalmas. Komolyan rossz olvasni, ezt NE Csináld , nee meg mit művelsz..Agyvérzés komolyan, hány éves ez a tag?Vagy agyilag nincs teljesen rendben?kész...Vajon mit csinálna ez egy M3asban?Még be se ülne már fröccsenne a ge*i a km órára...beteg :/


Nem sokkal később készült el Papp Tibi mára már legendás, fehér furgonos publija. Tiborunk nem is tudta, micsoda szubkulturális darázsfészket vert le a tornácról, hiszen a furgonosok minden fronton masszív támadást indítottak. Lelkünk mélyén már szinte vártuk, mikor állít be valamelyik vérben forgó szemű, rutinos és KRESZ-tisztelő ducatós egy megtermett csődörrel, de hiába. Tibor azóta is jól alszik, az utakon a helyzet pedig semmit nem változott.

2009.01.29. 22:57 DízelBoy
Akárhogy is nézem, ez a cikk semmire másra nem megy ki, csak a gyűlöletkeltésre. Nem tudom miért kell most a furgonosokat baszogatni. Most ez lesz a divat? Van hogy a szuszkások, bmwsek, nagyanyák, most meg a furgonosok? Egy átlagos "furgonos" szerintem egy hónap alatt többet vezet, mint sokan mások egy év alatt. Ezzel arányosan kicsit nagyobb is a rutinjuk, mint azoknak a majmoknak, akiknek van idejük ilyen szar topikoc megalkotására, mert fosnak. Szopjál lovat kedves Papptibi!!!

Bizony, nehéz a dolga az öregautó-buherátornak, bármennyire is sikerült filozófiáját megértetnie az olvasókkal, azért mindig akadnak olyanok, akik egyszerűen nem hajlandók elfogadni szegény Csikóst és a patina iránt érzett mérhetetlen szerelmét. 123-as kombi Mercedesének történetét azóta is folyamatosan írja, az Erának nevezett batár a mai napig megvan, túl az ötszázezredik kilométerén még most is dünnyögve falja az utat. Csikós pedig boldog, bármennyire is bántja őt az emberi értetlenség ily magas foka.

2009.02.26. 11:14 pado
Én egy dolgot nem értek!Azt ,hogy magukat rohadt okosnak gondoló és autós újságírónak mondó emberek, mi a francnak vesznek ilyen romokat!? Nekik nincs családjuk,hogy az idejük nagy részét ilyen fosokkal töltik? Tőlünk nyugatabbra fekvő országokban az ilyen majmot körberöhögik főleg, ha még arra is vetemedik,hogy a baromságát közkincsé teszi! Ráadásul az autó belseje olyan hogyismondjam Bangós,Győzikés érzést kelt bennem.Nem baj nem nekem kell benne ülni! Ilyen lószőrös vagy pálmaháncsos ülésnek mondott szarokat a tűzre kell vetni.Az autóval együtt!!!


Na, újfent egy Csikósnak címzett, kedves hangvitelű komment, melyből megtudjuk, hogy Pege Aladárunk nem több egyszerű gyilkosnál, aki szándékosan
teszi kockára családja életét. Már a feltételezés is abszurd, bár tudjuk, hogy Csiknak vannak rejtett perverziói, azért ott még nem tart, hogy pincét betonozzon a gyerekeknek, vagy netalántán az életükkel játsszon. Sokat sejtető X nevű olvasónk azonban máshogy látja.

2009.03.23. 13:38 x
Még valami...
1 ócska Pandába raknád életed értelmeik a gyerekeidet mert "apu" hobbizik mert 1 fasz! majd a feleséged ülteted bele,aki azzal van elfoglalva hogyan ne fulladjon le a szaroddal, nem ám a forgalommal,Te maga vagy a közúti veszélyeztetés szándékosan elkövetet fogalma ! ráadásul még le is írjátok,ha lenne 1 baleset rögtön bizonyíték is van ellened- zseni vagy ! TE OSZTOD itt az észt !
Tehát nem jobb egy biztonságos újszerű kocsi amiben nagyobb biztonságban utazik a család, mi? Ami nem fullad le állandóan, amiben van légzsák,gyerekülés bekötés, merev kaszni,stb.? hogy lehet szakújságíró ilyen fasz?
és mi a havi törlesztője 1 ilyen használt kocsinak? 2005 új Swift nálam 1,1M Ft a havi törlrsztő kb. 25e Ft sztem a roncsra is költesz havonta 10-15e min. de amikor a gyerekek hulláját kaparod össze esetle,gondolj arra amit írtam, és te adsz tanácsot másoknak,hogy az ő gyerekeik is meghaljanak!!!!!!!!!!!!! TE GYILKOS vagy nem más !!!!


Régi, jó barátom, a Puruttya egyik ékköve, partyface1973 ekkor ütötte meg először az elfogadható gyűlölet szintjét. A Jaj, kifújták az orrom c. rovat kommentjében, több tíz éves újságírói pályafutásának egyik ékkövét prezentálta, meglehetősen zaklatott állapotban, hiszen ideje sem maradt a rikító pirossal aláhúzott szavak javítására.

2009.04.08. 00:15 partyface1973
omm, te olyan szánalmas, ostoba, szerencsétlen f*sz vagy :( mostmar tényleg csak kínból olvasom ezt a szemetet, de ez még afelett is megterhelte a gyomrom. Hogy lehet ilyen undorító, flame-keltő, szarszemét szar szemetet felrakni erre a blogra? visszasírom azt azt ostoba péter faszt, vagy hogy hívták, fogalmam nincs.szégyeld magad, szánalmas vagy. én nem húzok se ide, se oda, mert egészen konkrétan lesz*rom, de több tí éves újságírói pályafutásom során ilyen ipari, divat-figyelemfelkeltő, alsóbbrendű szeméttel még nem találkoztam. Leszerepeltél és a szakma ég miattad. Könyörgöm, inkább takarodj vissza traktort szerelni, vagy ilyemsi.. :( Vagy menj politikai pályára, stb.

Maradjunk nálam, én lennék blogunk gazdája, ezért aztán kijut nekem a jóból. Egyik posztomban felvetettem a kérdést, hogy a Land Shark hangzatos névvel illetett, 2500 lóerős, hátsókerekes szupersport-autó vajon mennyivel színesíti az autómodellek palettáját? Lényegében semmivel, hiszen egy ilyen ultrabrutálisan feltöltött V8-as leginkább a Top Fuel-kategóriába való, ennek megfelelő élettartammal és kezelhetetlenséggel. Ennek ellenére vitathatatlan, hogy a Legerősebb, Közúti Forgalomba Helyezett Személyautó-vándorkupa Amerikába került. Hurrá! Sander szerint szimplán csak irigy vagyok.

2009.05.12. 22:01 sander
istenem... megint ez a ommm geci... :D zsigát a segge alá, jol megy ahhoz a fajparaszt dumájához. annyira ki*aszottull egy szar jellem vagy hogy nem igaz. neked nincs olyan,...másnak se legyen. neked felesleges, akkor az télleg az. számodra hülyeség,... akkor egy világ"szenzáció" is az. :D vicc vagy, egy nagyon rossz vicc.


Lajosbácsi élete legszebb hozzászólását produkálta a posztban, melyben beszámoltunk arról, hogy mesteri vágónk, Robertó, végre megvette ellopott Honda CR-V-je helyett az egyliteres Swiftet.
Kedves kommentelőnk pár sorában sikerrel adott áttekintést az ország történelmének egy olyan, sötét korszakáról, melyben tényleg csak a gerinc és szem nélküli, külsőtüdős, nyálkás barlangi gőték voltak képesek tájékozódni és megélni. Tán a mai napig is feszíti a kérdés, de mi segítünk neki. Hogy miből fizette Robertó autója lízingrészleteit? Csiribí... abból a pénzből, amit munkájáért kapott, bizony, Lajosbácsi, ebben a mai világban már csak így van. A szemét kapitalisták a munkáért pénzzel fizetnek.

2009.06.12. 15:27 Lajosbácsi
Kezdem unni ezt a Robertó sztorit, most itt sajnáltatja magát, hogy csak Suzukit tudott venni 350e-ért.
Egyáltalán egy videós mi a bánatból szed össze annyit, hogy Honda CRV-t vegyen ?
Komolyan mondom, hogy olyan emberek mászkálnak irdatlan drága autókkal, akikrő el sem hinném, ha nem látom.
Kíváncsi lennék az APEH véleményére, hogy a Robertónak van-e annyi adózott jövedelme, ami alátámaszt egy CRV-T?
Ha ezt tisztáztuk, akkor sírhatunk tovább azon, hogy szegénynek csak egy suzuki jutott. Gyújtést ne rendezzünk ???

Ügyvezetőnk keresztrefeszítésének egyik kulcsfázisa volt a Forester-gate. Sajna a sors úgy hozta, hogy Tibby bebukta a Subarut. Mondjuk vigasztalhatta a tudat, hogy rengeteg új barátot szerzett ezzel magának. Sőt, voltak olyanok, akik képesek lettek volna az impresszumban szereplő címen is meglátogatni őt, Ubul nyereménye egy kitiltás volt.

2009.07.08. 15:21 UltimateUbul
Jahh és a szerkesztőség címét tudom, szvsz ne gyere ki sötétedés után ha mégis akkor a seggedben legyen a szemed, és nem ettem birkózószart, puszta szórakozásból szoktam a vascsövet más pofáján kipróbálni, de mióta nincs gárda ritkábban tehetem, höhö, hülye segg...


A
különálló ZK megszüntetése rengeteg olvasónkban megkondította a vészharangot, de a legkomplexebb, teret, időt és cselekményt mesterien átkaroló kommentet Önjáró Talajgyalu olvasónk küldte.

2009.07.17. 15:29 Önjáró Talajgyalu
Elmennek ezek a budos, avos, mocskos, kommunista, kochengeres, buval baszott, rezfaszu haromlabu kecskevel randizo, lofeju, lanctalpas, tragyanyalo retkes geci kurva anyjukba.
Ez a velemenyem. Es akkor meg finom voltam es noies.


Új szerkesztőségi rendszerre való átállásunk korántsem volt egyszerű, ezért Tibby megkérte olvasóinkat, hogy amolyan bétateszterként jelezzék az alkalmasint felmerülő hibákat. Szinte mindenki segített, aki megértette, ő nem akarta.

2009.07.25. 23:31 300SD
Bende!Bazd meg az...

SD-ben bennakadt a szó, de végül csak folytatta:

2009.07.25. 23:34 300SD
Ja,meg elfelejtettem,ha Csikós nem volna,te már régen éhen haltál vóna!
Szemét g...


Persze addigra Csikós is kapott a képébe
egy motorteszt kapcsán, ide már népies motívumok is bekeveredtek, például az ekehasználat.

2009.07.08. 13:44 Honda CBF 125
Ezúton szeretnék gratulálni a pöcs tartalmú, rendkívűl jó ütemben elkapott címhez. Ha faszok vagytok ahhoz, hogy újságíróhoz méltóan viselkedjetek, hasznosabb lenne ha klavíatúra helyett a lapát nyelét markolásznátok. Ha tahó stílusra vágyok, beugrok a restibe, de semmi esetre sem vagyok hajlandó a napi hírek között arról olvasni, hogy az aktuális debil cikkírótok egy eke.


Valamivel később Tibby megint ráfázott, hiszen a világ egyik legmegbízhatóbb típusaként ismert
Toyota Camryjéhez kellett hozzányúlnia és - micsoda bűn - kicserélni rajta ezt-azt. Ha mindez nem lenne elég, még le meri írni, hogy a kutya nem áll meg manapság Budapesten egy kisgyermekes anyukának, ha lerobbant autója mellett ácsorog. Ugye, mennyire felháborító?! Vegyük észre a finom, andalító indítást, melyet igazi heavy metal követ.

2009.08.14. 09:29 US 99.5
Bende Tibor:
Elnezest, hogy a lelkedbe taposok, de Te egy igazi szarhazi vagy Bende!
Nem segit a vilag, pedig azt varnad? Nem kellett volna szart venni. Tudod te, hogy mi az a Toyota Camry? Amerikaban a legalja. Oreg bacsik, meg 17-18 eves fiatalok jarnak vele, amugy egy tomeg auto, nem-nem, nem ugy mint a VW, annal rosszabb. Tudod? Isten nem ver bottal. Japant vettel, hat megerdemled. Nem allt meg senki sem, megsugom neked, mashol sem szokas, amerikaban, aki stoppol az gyanus. Ezert senki sem all meg. Kaptal gulyast nem? Akkor kit erdekel, hogy sotlan volt? Jo volt nem, akkor minek fikazod? Sozni mindig lehet, ha meg tulsoztak, akkor mar nem lehet javitani rajta. Halatlan, budos pesti vagy! Ekkora arccal ne is varj semmi jot! Messze van Magyarorszag a Nyugattol, nagyon messze!

Dév88 (a számból inkább születésének évére tippelünk, mintsem valami másra) szintén a Szar ma a Totalcar, ezért nem olvasom, de azért csak kommentelek - mozgalom egyik oszlopos tagja kicsit sem fogékony a művészfilmek iránt, tán ezért is adott véleményének hangot, mesteri módon belekeverve a Vanishing Point-ról szóló posztba Csikós Pandáját is.

2009.08.23. 13:42 Dév88
Hát ez nagyon szar film...és megint a régi amcsi szarok...kicsit unalmas már..mint ahogy az egész totalcar...csak a csikós gyökér ömlengési vannak meg a rottyant szar pandájáról meg még ratyibb merciéről van szó...


Ismét egyik rajongóm, rövid és tömör
mondanivalójával. Élőben izgalmasabb lenne.

2009.09.05. 14:59 a nyugalom megzavarására alkalmas
Kedves omm!
Gratulálok a stílusodhoz, te anyád segglukán kitolt szájbakúrt szardarab.


Külső munkatársainkat eddig mellőzték a kommentelők, szeptemberben azonban
végre megtört a jég, Koncz Jani egy igazi, agyafúrt, Dávidos-villantást kapott.

2009.09.10. 21:07 davidson
@Koncz_János: balfaszgeci


Bár Winkler egyértelműen gyűlöletlevelekre gyúrt, azért őt is megtalálták. Igaz, nem spilázta túl vörös luftballon nevű kommentelőnk. Ez itt
a kétéltű busz posztjából való.

2009.09.22. 15:27 redballon
a busz jó, a winkler pedig egy faszkalap.
de ez utobbit eddig is tudtam...

Költői művésznevű olvasónk ismét a szerkesztőség kopaszát, Csikóst találta meg és azonnal masszívan le is támadta. Hiszen hazudik! Nem nézi rendszeresen a Top Geart? Hazudik! Buta az autókhoz és tudatlan. Minden bizonnyal így van, kedves olvasó, pontosan... :) Egyébként az autó egy Alfa 164, nehéz nem észrevenni. És most?

2009.10.18. 02:37 nazi
Csikós úr.
Az egy Alfa155.
Ön mar megint összefüggéstelenül hazudik.
E mellet valószínű, hogy nem nézi rendszeresen a műsort, és még az autókhoz is elég buta, illetve tudatlan.


Ó, egy klasszikus. Tán ebben az évben érdemeltem ki legtöbbször a tót és a szar szlovák valamint hazaáruló jelzőket. Érdekes, Szlovákiában évek hosszú során nem vágták ennyiszer fejemhez magyarságomat. Itt azonban kapom az áldást. Már készül az Én családfám-poszt. Ja, és tanuljak meg beszélni magyarul, ez a másik kedvencem.

2009.11.04. 09:08 MySQL
Rántotthús-matricázz ott ahonnan jöttél, te szlovák szar.


Szarok vagytok, szarok vagytok és a szar között is szarok vagytok. Papp Tibi beszólt Clarksonnak, millesei pedig elmagyarázta a mágnest. Korrupciótól a répadarabbal teli szarig, tessék csak tessék, mindenki megtalálja a magának valót! A Köztudomású, hogy a forgalmazók tejelnek a cikekkért - mondaton egy emberként nevettünk fel mi és a forgalmazók is. Minden bizonnyal így van, ezért is volt mindig is felhőtlen a viszonyunk velük.

2009.11.04. 17:00 millesei
Kurvára unom, hogy mostanában az egész index arról szól, hogy mostaztán leszámolunk a trollokkal. Ökörpalánták! Hát nem ti szartátok a spanyolviaszt baszki!
A fő probléma veletek az, hogy már rég nem vagytok hitelesek. Köztudomású, hogy a forgalmazók tejelnek a cikkekért, ha jókat írtok. Ti meg elkurvultatok, és most csodálkoztok, hogy baszogatnak titeket. A másik, hogy a színvonal a béka segge alatt van. Egyedül a Csikós tud írni, bár neki inkább könyvet kéne sztem, de mindegy. A tótzoli meg nem is tudja, mi az hogy stílus, a mondatai össze-vissza kanyarognak néha. Nálatok bárki lehet már újságíró? A palikot nem akarjátok beszervezni? Neked is volt egyszer-kétszer értelmezhetetlen megnyilvánulásod, és biztos vagyok benne, hogy autó témában soha nem kérném ki a véleményedet. A winkli régen élvezhetőbb volt, mostanában olyan kis hisztis picsa lett, lehet, hogy sokat mondogatta magáról, hogy tévés majom, tévés majom, aztán végül az lett. A bende vajon ki? Több élet van zámbódzsimiben, mint az ő írásaiban.
Egyszerűen szarok vagytok. Lehet rajta hőbörögni, meg persze, az én kurva anyámat, de egyedül azért jön össze a napi letöltésszám, mert még így sincs jobb nálatok. Ezt értsd úgy, hogy a szardarabban ti vagytok a répakocka - de attól még ti is szarok vagytok. Az egyetlen totalcaros, aki Clarksonhoz mérhető az karotta. Bár ő is neki bírt menni a bicikliseknek (ez is milyen már, némi falme-ért, és plusz kattintásért képesek vagytok összeugrasztani ti is az országot, ahelyett, hogy tennétek érte, hogy jobban megférjen egymás mellett több közlekedési forma, áhh...), meg eléggé majom volt már ő is a vége felé (kigyúrt motoros - ilyen fejjel, muhaha), de ezerszer inkább ő, mint bármelyikőtök. Mondom, a Csikós kivétel. Egyébként az egész totalcaros színvonalat semmi sem jellemzi jobban, mint ez a cikk.


Az egyik Ferrari Hiéna posztra érkezett egy a gyöngyszem. A feladat az volt, hogy hajnali háromkor vagy ez idő után fotózza le magát az olvasó egy Shell-kút előtt. Voltak, akik brahiból megcsinálták. Minden elismerésünk nekik. Akadtak olyanok, akik nem, de azért leírták.

2009.11.14. 09:24 anyáddemizsonnal
winkler, + az anyád picsáját amiből kiestél annakidején, ennyire nem unatkozhatsz baz+!
mit szólsz ahhoz, hogy mi meg tapsolni fogunk ha olyan ügyes vagy ha egymás után mind az 5-öt disznózsírral lekezelve feldugod magadnak. Utána meg meg is tarthatod.
mi meg szépen elhúzunk tankolni aztán ha kell viszünk egy ilyet is, úgyis kibaszott sokat zabál a tragacs...


Úgy látszik, Bende Tibby sátáni vigyora nem múlt el hatás nélkül, Viktort azóta is bármikor megállítják az utcán és nekiszegezik a kérdést: Kettes van? Jól ismert olvasónk újfent kommentel, üzen, és finoman átköt előző mondanivalójára...

2009.11.15. 11:03 anyáddemizsonnal
Ez a faszfej bende még mindig hülye mint a segg, de elhúzhatna a jóanyjába akiből kiesett annakidején.
Azután a subarus szopássorozat után, meg amekkorát bizonyított a toyotával a kocsikhoz való segghülyeségből én elhúznék ettől a pusztulat magazintól a rákba, nemhogy még egy néha autókkal is foglalkozó szennylapot dirigáljak.
Vikibá meg ha ember lett volna a talpán, mikor észreveszi az önelégült bárgyú pofáját maga mögött, baszta volna úgy képen visszakézből a gumisvassal hogy derékszögbe hajlik a hülye feje. Nemám hogy egy ilyen porbafingó csináljon már röhejt belőled... Szánalom az egész faszikáim, szánalom.
Apropó, winkler milyen lázas igyekezettel törölte ki a beköpésemet a szarkupac hiénás posztjából, azért voltak akik vették a lapot a szerkesztőségből?
Véletlen nem tűnt el a marhája egy tégely vazelinnel meg 5 játékkocsival a kezében a szolgálati retyó irányában? XDD

vivalafrance tc

Csikós privát véleményt ír, dtomika pedig nem érti, mi is az, ezért a biztonság kedvéért gyorsan el is küldi a szakmai analfabéta Csikot...

2009.11.25. 11:40 dtomika
Méla undor fog el amikor látom, hogy ismét autós cikket írt. Szakmai analfabétizmussal
próbál értékítéletet mondani az általa nem kedvelt autókról.Javasolnám, hogy ha mindenáron újságírással akar foglalkozni keressen valamilyen más témakört.

Katit befogtuk egy kis munkára, ugyan, írja már meg Marutija történetét és kérjen tanácsot az olvasóktól, vajon mit ajánlanak neki. Nos, ajánlat akadt bőven, autós is, de a naiv, női sofőr gondolkodásmódja sokaknak emészthetetlennek bizonyult.

2009.11.27. 14:26 McK
Egyenesen szörnyű, és pontos leképezése a nagy magyar valóságnak.
A hölgy rettenetesen jó fej.
Vagy inkább annak érzi magát, amint cukin közli, hogy a bontóérett szarjával évekig elment még mindenfelé, amíg csak gurult.
Igen, pontosan ilyen balkán vagyunk. Igen, az ilyen mondja, hogy a kereskedésekben szarok vannak, bezzeg a magánszemélynél, aki összezárja az akkut, mert fémet rak rá, aki nem tudja, mi az alapjárat, aki olyan állapotú autóval jár, amire egyetlen szervízben többet kell költeni, mint amit érne hibátlanul, mert minden szar rajta.
Lukas tankkal jár, amiből folyik, majd kifogy a nafta, és ő hörög, hogy senki nem állt meg neki segíteni.
Villamos széket az ilyennek, nem autót!!!!
Kétszázért 98-ast..azt..hány éves vagy te királylány? És még hiszel a mesékben?!
Szörnyű, igazi celeb írás, amikor valaki büszke arra, mennyire felelőtlen, ráadásul teljességel hülye a témához.
Meg vagyok döbenve. Ez a mélypont a totalcaron.
A hölgy, javaslom a következő cikkét írja a nyombélfekély műtéti eljárásairól, ugyanilyen stílusban csacsogva, hogy kicsit bemetszettem a vajaskésemmel, majd téptem egy cérnát a bugyim széléből, és a spirálfüzet széléből tört drótdarabbal összeférceltem.
Maga a tömény igénytelenség.
Gusztustalan.
A közlekedés nem cuki, meg jópofa, mert ha ezzel a szarral nekem jött volna az autó állapota miatt, nem úszta volna meg egy betétlappal.

Ennyi. Volt jóval több is, de az egyszavas kommenteket eleve kizártuk, az túl snassz, a többiből pedig válogattunk, ezek azok itt fent. Szép év volt, sok visszatérő vendég, igazi Gyűlölet-kör, de ne aggódjanak, jövőre is lesz min fröcsögni, lesz kit elküldeni bárhová. ne adják fel, hiszen gyűlöletükből is erőt merítünk.

Gyűlöletleveleiket itt olvashatják.