Fejétől bűzlik a hal

2010.02.27. 12:46
147 hozzászólás

Ja, a lábfejétől, - mondta anno a megboldogult Hofi Géza. Az új vizsgarendszer bevezetése rengeteg kérdést vetett fel az autósok körében. Eredetiségvizsga, zöldkártya, fizetés vagy sem, még az autós társadalom laikus részének is feltűnhet: a kis tócsában akkora a pancsolás, a kenegetés, hogy a sár már a partra is kifröccsen.
- Gyanús, fölöttébb gyanús, - mondaná Fülig Jimmy, - na de pont EZ ne lenne gyanús?


 

 Az MTV riportja elég egyértelműnek tűnik. Arra ugyan már csak legyint a magyar, hogy az NKH stratégiai főigazgatója, a riport szerint, egy baráti, "kölcsön" autóval furikázik, melyet - óh, minő véletlen - a szoftvertendert megnyert Eclipse Zrt. tett a feneke alá, hogy ebben a hidegben ne kelljen BKV-val járnia a lelkemnek, de vajon mi volt az a stimul, melynek hatására az eredetiségvizsgálók szakmai szervezete vizsgálódni kezdett?
Vajon annyira használhatatlan volt a rendszer, hogy az már a hazai, fásult ingerküszöböt is megütötte, netán valaki a helyes irányba fordította orcájukat, hogy na, erre ássatok?

Nem tudjuk, meglátjuk, mi lesz a játék vége. Megreped a vécécsésze és kifolyik az eredmény a kopogtatócédulás csempére, vagy lehúzzák a dolgot a többi közé?
A vélemény szabad, most az öné, kedves olvasó. Mint a moziban.