Oldtimer Expo, Totalcar stand, -1. nap

2010.04.16. 01:41
46 hozzászólás


Egy óra harminchárom perc. Három nap minimális alvással és reggel nyolckor megint ott vagyunk. Amit azonban mára elterveztünk, azt meg is csináltuk. A tegnapi szopóroller tovább gurult, megint egy méterrel közelebb a hegy csúcsához.

Ott van minden, a helyén. Autó, motor, shop, kanapé, fények, kamerák. Már csak a polírozás és a DVD-k előkészítése, a póló elhozatal, a bögrék, matricák és pár ezernyi apróság maradt holnap fél kettőig, amikor is megnyílnak a kapuk.

IMAG0007

Döbbenetes autók mindenfelé, vér- és izzadtságcseppek, száz meg száz liternyi szétfolyt ideg. Ordibáltunk, vitatkoztunk, csapkodtuk lélekben az ajtókat és öltünk-gyilkoltunk, de minden összeáll.

Köszönhetjük ezt persze mindenkinek, aki ma ott volt és önzetlenül segített, vagy csak egyszerűen tette a dolgát. Sokszor erőn felül, mindegy, hogy öltönyben vagy szakadt farmerben, de tolta az autót, hozta a rongyot, polírozott, takarított. Milliószor körbe-körbe.

Köszönjük, srácok, sőt. Köszönjük, barátaink! Holnap (azaz ma), megyünk tovább.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.