Szombaton nem csak az ég kék...

2010.06.09. 21:34
7 hozzászólás


...hanem minden körülöttünk. Főleg, ha nem leszünk restek ellátogatni Tökölre, ahol a világ egyik legöregebb autómárkájának mega-találkozójára kerül sor. Kedvcsinálónak elég, ha annyit mondok: Cosworth, Mustang, Capri, Shelby.

Nem elég? Akkor mondjuk úgy, hogy 2500 remek, hazai pénzért - a bőséges néznivalón kívül - kapunk teret mért gyorsuláshoz, akinek ez snassz, az indulhat szlalomon, de akár egy instant diagnosztikát is elvégeznek neki a profik, feltéve, ha oda mer állni, ráadásul állandó jellegű tettstársunk, Sipos Zoli is ott lesz másfél mázsányi RC autóval.

És ez még messze nem minden. Tisztességes, hátsókerekes Ford-rendezvényhez hozzátartozik a drift-taxi (ezt Leslie és társai művelik majd, tudják, ő az a srác, aki Karotta Z-jének esett neki egy kézzel) és persze az is, hogy az éjszakai drift-futamra és gyorsulási versenyre ugyanúgy be lehet lépni ezzel az egy jeggyel.

A srácok esküsznek rá, hogy a gyerekre, feleségre gondoltak, nem fognak unatkozni ők sem. Ha pedig egy kicsi benzin is akad a szervezetben, akkor pláne elégedettek lesznek: sornégyes Pintótól a kompresszoros V8-ig, lesz ott minden.

Figyeljetek: 2010. június 12. 5. Ford Majális, a hazai Ford tulajdonosok országos találkozója.
Helyszíne: Tököli reptér
Belépődíj: 2.500 Ft / autó