Karácsony hiéna: Ez majdnem fluxuskondenzátor

2010.12.11. 14:30
68 hozzászólás


A mi Gulyás Gusztávunkban az a jó, hogy senki nem tudja hol, értsd, melyik országban lakik pontosan, senki nem tudja, mikor látjuk legközelebb, fogalmunk sincs, mi a tisztességes foglalkozása. Azonban Gulyás Gusztáv, a fantom, néha bekopogtat a levelezőlistára, és dosztojevszkiji részletességgel bemutat egy óceánjáróba épített dízelmotort, amitől fél Magyarország transzba esik, a kattintások meg feltörnek, mint a gejzír.

IMG 8698

Csak is ő, az utánozhatatlan Gulyás Gusztáv tudott olyan kérdést feltenni, amire szinte biztos, hogy szilveszterig nem érkezik majd jó megfejtés. A kérdés: „melyik autógyárral kapcsolatban került elő egy Moszkvics hűtőzsalu fotója, és hova (az autó melyik részére) tervezik szériában építeni a termoelektromos generátort?”.

IMG 8699

Nem könnyű, tudjuk mi, de a fantom kívánalma szent, és a megfejtésért Citroën Cactus modellt, Citroën könyvet és Instant charge pólót adunk ajándékba.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.