Karácsonyi Hiéna: a dögevő gonosz

2010.12.11. 19:10
75 hozzászólás

A Hiéna sem kivétel, főleg ha nagy, szaftos koncot akarnak kihúzni a gyűjteményéből. Nincs tekintettel a kérlelően néző, zsebóra-szemű gyerekekre, sőt, ha teheti, meg is kóstolja őket, de a fenyegetőzés sem hatja meg. Pedig most épp az egyik legnagyobb kincsétől szabadíthatja meg az a szorgalmas, hihetetlen vizuális memóriájú, vagy csak baromi szerencsés illető, aki négy, egymással összefüggő, de merőben tisztességtelen, mondhatni szemét kérdésére megadja a választ.

Ő ugyanis egy csodás Himoto RC driftautót tehet a fa alá, pont olyat, amilyennel Pista annak idején felgyujtotta a garázs legfelső szintjét. A Hiéna persze felhívja a kedves nyertes figyelmét, hogy Pistát utánozni felelőtlen és életveszélyes cselekedet, valamint hülyeség is, mert a szépséges nyeremény komoly károsodást szenvedhet.

Ne is húzzuk tovább, a ronda állat a következő kérdésekre várja a helyes választ, persze mindre egyetlen hozzászólásban.

1. Van-e napellenző azon a sapkán, amit a Vályi Pista, aki Ommm, visel azon a képen, amin három fehér és három kék festésű gumifal szegmens látható a megpörgött narancssárga autó mögött.

2. A kérdéses narancssárga autó típusnevét mindenki ismeri (azt is tessék ide leírni), de mi volt a legelső széria fejlesztési kódneve?

3. A képeken látható narancssárga autó váltója milyen másik típusból származik?

4. Mi az a két, nagyon markáns különbség, ami az adott típus többi változatától messziről is felismerhetően megkülönbözteti az előző kérdésben szereplő váltódonor altípust?