Karácsonyi Hiéna: Az ötödik elem

2010.12.11. 08:40
60 hozzászólás


Örök vita, hogy mit hívunk az autósport királykategóriájának: a ralit vagy a Forma-1-et? Sajnos az utóbbi években döntések sokasága olyan szinten lehetetlenítette el mindkét sportágat, hogy egyre többen emlegetik vissza a múltat. Szerintünk meddő a vita, hiszen mindkettő alapjaiban különbözik, és minden keserűségünk ellenére azért csak megnézzük még most is.

Na ugyanilyen nézegetnivaló lehet Bálint Richárd WRC Facebook 2009 könyve is, melyben talán a néhai WRC-gigászok csatájára leginkább emlékeztető utolsó nagy szezont (Loeb egyetlen ponnttal lett bajnok Hirvonen előtt) dokumentálta igazi profi módjára. A keményfedeles, limitált példányszámban megjelent súlyos könyv minőségéhez nem férhet kétség, minden rali-rajongó könyvespolcának kötelező tartozéka.

IMG 8719

De hogy legyen valami pályaautós vonatkozása is a dolognak, így jár hozzá egy fekete, XXL-es Instant get póló is. Aaz M1-et nem érdemlik meg sokan.

IMG 8734

De a zsíros falatot nem lesz könnyű megkapni, jön a kérdés:
Mennyi volt a legnagyobb, gyorshajtásért kiszabott, bírság, amit Pista az importőrnek kifizetett és milyen tesztautóval követte el mindezt?
Segítségként annyit megadunk, hogy egy nem általa írt hármas összehasonlító-tesztben szerepelt az autó.