Karácsonyi Hiéna: igyál rá vényócat

2010.12.11. 11:00
55 hozzászólás

V8. Ez a karakterpár annyi erőt sugároz, mint talán semelyik másik két írásjel így együtt – na jó, a japán, kínai és egyiptomi jeleket nem számítva –, képzeljék hát el, mire lehet képes az ital, amely magán viseli. Ki is próbálhatják, mit tesz az emberi szervezettel, ha elviszik a nyereményt a hiéna által összeharácsolt gigantikus halomból, a többi hasznos tárggyal együtt, amelyet mellé sordort a sors.

Ilyen a nyolcdarabos építőkocka, amellyel már hároméves gyerekeknél garantálhatjuk a nyergesvontatók iránti megszállott vonzalmat, a kulcstartók, a kisnaptár, és a láthatósági mellény. Ez utóbbi kerékpárosoknak, nagymamáknak, út szélén bandukoló kirándulóknak és egyáltalán, mindenki másnak is hű társa lehet a súlyos sérülésekkel járó közúti balesetek elkerüléséért folytatott harcban.

Mindezt ingyen kínálja a Hiéna, csak a helyes választ kell minél gyorsabban ide gépelni a kérdésére, amely a következő: Winklernek, Csikósnak, Zirignek, Endernek, Stumpnak és Balázs Viktornak is áll ilyen márkájú motor a garázsában. Na, melyik az?