Karácsonyi Hiéna: Zsíros cucc, nehéz feladat

2010.12.11. 18:00
61 hozzászólás


Félre a tréfát. Háromnegyed egykor írom ezt a feladat-Hiénát és elhihetik, ilyen zsíros ajándékért bizony meg fog kelleni küzdeni saját önérzetével mindenkinek, aki részt akar venni benne, hiszen az utóbbi idők legaddiktívabb dolgát nem adjuk ingyen. Megfertőzte a szerkesztőséget, mióta itt van, remegve várunk minden szabad percet: egy Carrera Go!!! versenypálya!

IMG 8769
disneycars

Eszméletlen jó szórakozás, nem csak gyerekeknek, sajnos. De ki mondta, hogy csak ők szeretnek játszani? Most pedig nézzék meg jól ezt a pályarajzot:

Nem véletlenül van itt, sőt, az sem véletlen, hogy a feladat sikeres elvégzéséhez szükség lesz egy pohárra/korsóra és egy videó rögzítésére alkalmas eszközre (mobiltelefon, fényképezőgép is bőven megteszi). A versenyző, ha kész, akkor már nincs is más hátra, mint megnyomni a REC-gombot és végigzúzni a Hungaroringen (kezdés persze a célegyenes közepén, állórajttal), majd a videót (melyen bizonyíthatóan ön látható, ahogy egy pohár vagy korsó segítségével motorhangol) gyorsan feltölteni bármelyik videómegosztóra és bekommentelni a linket. Az első, hibátlan kört, lehetőleg minél élethűbb motorhangon teljesítőé a versenypálya és mélységes tiszteletünk, ami az őrülteknek kijár. 18:30-ig van idejük minderre.

Valahogy így gondoljuk ezt, pár perc volt az egész (Korabeli, karbis, 5 gangos-padlóváltós V8. Ez csak példa!).