Karácsonyi Hiéna: Az utolsó Perverz Hiéna

2010.12.12. 02:15
356 hozzászólás


Oké, mindenki itt van? Tudom, hogy mostanára már csak páran maradtak, tavaly is így volt, a végére a keménymag, és egy jót nevettünk az egészen. Mert valójában erről van szó, még ha eddig biztosan akadtak olyanok, akik egy én nem csinálok hülyét magamból felkiáltással bojkottálták a Karácsonyi Hiénát.

Pedig tudjuk, hogy nem erről van szó, hogy valójában az egész ajándéközön alatt nem kértünk semmi olyat, amit mi magunk ne vállaltunk volna be (igen, Angéla is). Játék, móka, kacagás, így az év vége felé tán jól is esik. Hajnali fél három van most, reggel nyolckor indul minden, de azért még egy utolsó, nagy dobásra van erő. Hogy mi a nyeremény? Az autohifiakcio.hu jóvoltából ez:

Sony XM-4S
Vékony, 4 csatornás erősítő, 1x600W
4 csatornás Erősítő, A/B osztályú sztereó erősítő, felüláteresztő szűrő, aluláteresztő szűrő.
Névleges kimeneti teljesítmény: RMS 20 - 20 000 Hz,
Max. csatornakonfiguráció 4 ohmon (W)/THD(%): 4 x 50W,
Max. csatornakonfiguráció 2 ohmon (W)/THD(%): 4 x 60W,
Max. csatornakonfiguráció 4 ohmon: 4 x 95W,
Max. csatornakonfiguráció 2 ohmon: 4 x 125W,
Frekvenciamenet:5 - 100 000Hz, Tűrés:+0/-3dB, jel-zaj viszony: 106dB,
Teljes harmonikus torzítás 1 kHz-en (%):<0> MOSFET tápegység, Bass Boost: Frekvencia (Hz), 0 - 10 dB: 40Hz, hangszóró szintű bemenet, toroid transzformátor, vonalbemeneti érzékenység: 0,3 - 6V, aranyozott csatlakozók.
Áramfelvétel névleges kimenő teljesítmény 4 Ohmon: 25A, Súly: 2,2kg , sínes tápegység.
Biztosíték:1 x 40A , Méretek: (Sz)223,0 x (Mag)43,5 x (Mé)196,0

Sejthetitek, hogy nektek, kitartóknak valami igazán súlyos disznóságot kell tennetek ezért. Íme, a feladat, melynek végére egy fényképet várunk, méghozzá nem is akármilyet.

A fényképen szerepelnie kell a következő feliratnak, ebben a formában:

Méghozzá egy mezítelen köldök köré írva. És ez még nem minden. Kell, hogy a képen legyen egy penge verda is, mindenféle montázs és trükk nélkül. Lehet ez matchbox, vagy igazi autó (utóbbi nagyobb súllyal esik latba), a lényeg, hogy látszódjon a fenti felirat a köldök körül és maga az autó is, ami nem kép, hanem egy valós, három dimenzióban kiterjedő tárgy. (Ha elhanyagoljuk a kép papírjának vastagságát.)

Női köldök gazdástul, felirattal, igazi penge verdával tuti befutó, de az is meglehet, hogy egy ügyes kompozícióval és jó autóval egy szőrös sörhas viszi el a díjat. Erről szavazással döntünk, mint legutóbbi posztunkban (szavazati jogom nekem is van). A képeket ma, (azaz december 12.) reggel 03:00-ig töltsétek fel az indafotóra és adjátok neki a penge_verda címkét, majd linkeljétek ide a kommentablakba a végeredményt. Értékelhető eredmény híján a nyereményt egy másik játékban osztjuk ki.

A címkézésre azért van szükség, mert a jövő hét folyamán minden nevező megkapja az esélyt, hogy megnyerje közönségdíjunkat. Hogy ez mi, az kiderül a posztból, melyben olvasóink szavazással döntik el, ki kapja az ajándékot, ez vonatkozik az Ehető Ponton-versenybe nevezett, időben leadott munkákra is (egy poszt, két galéria, két szavazódoboz).

Ki meri bevállalni?

Kedves olvasóink, barátaink, ennyi volt az idei, 2010-es Karácsonyi Hiéna. Őszintén reméljük, hogy legalább olyan jót szórakoztak, mint tavaly és hogy senkiben nem maradt tüske vagy rossz érzés. Köszönjük támogatóinknak és persze önöknek, nektek is. Őszintén, szívből.. Jó móka volt. 

Srácok!
Előszor is köszönöm a mérhetetlen kitartást és a rengeteg vidám percet, melyet remélem nem csak nekünk, hanem egymásnak is adtatok ezena  nagyon-nagyon hosszú napon.
Sokat dolgoztunk, hogy minden flottul menjen, akadt egy-két baki ugyan, de remélem, ezek nem árnyékolták be az idei Hiéna-maratont.
Ennyi ajándék még sosem volt, ennyi játékos sem, talán nem volt fölösleges és újra visszataláltok ide.
Földig hajlunk autóbuzériátok előtt, kemények, bevállalósak voltatok, le a kalappal.
Remélem, senki nem tér aludni rossz szájízzel lett légyen nyertes vagy vesztes. Ennyit tán megért...
Tisztelettel
Vályi István
omm
és a Totalcar stábja

Egyetlen kötelességünk maradt csupán, kihirdetni az utolsó nyertest az idei Karácsonyi Hiéna-futamon.

Gigászi (és fair) csatában, a harmadik fordulóban egy hajszállal, de holysmoke győzött BMW E46 fölött.