Hajrá olvasó, most rajtad a sor!

2011.04.28. 17:44
114 hozzászólás

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy pontosan 20 éve kapcsolták be először a gépeket a szentgotthárdi Opel-gyárban. Húsz éves az erős Opel-jelenlét idehaza, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a márka ki akarja vágni a rezet. Bár az autóipar helyzete és a hazai újautó-eladások drasztikus visszaesése mindenkit egyformán sújt, azért egy ekkora ziccert nem hagyhatnak ki, így jóformán egy egész éves programsorozat részeként szerveznek egy nagyon komoly, családi haddelhaddal és Tankcsapda koncerttel megvadított Opel-napot május 14.-én a Hungaroringen. Ingyen, egy regisztrációért cserébe, amit bárki megtehet, ha a fenti fejlécre vagy az előbbi hivatkozásra kattint. A regisztráció egyszerű, a menete le van írva a rendezvény honlapján.

diplomat

És hogy hol jön a képbe ön, kedves olvasó? Ön most bizony az ütőkártya hálátlan szerepét tölti be. Az ütőkártya szerepét, amely a mi kezünkben van és könyörtelenül kijátsszuk az Opel felé, amely természetesen várja az érdekes autók tulajdonosait a rendezvényre, de mi erre rálicitáltunk. Sőt, minden szkeptikusra, akik szerint nem létezik összeszedni azt a sztárcsoportot, amit a lapindító értekezleten alaposan megrágva-vitatva végül kialakítottunk.

Opel Diplomat/Admiral, Monza, GSI Kadett (digitműszerfallal!), Manta B (eredeti, v. Manta, Manta-stílusban módosított), Calibra (szigorúan gyári állapotban), Rekord (P1), Commodore B kupé, GT 1.9, Senator, Ascona B, Kapitän, Omega Lotus.

Bízunk önökben, százezernyi szemünkben és fülünkben, ezek elöl nem marad rejtve semmi, még ha olyan ritka és lehetetlen dolog is az, mint egy gyári Calibra. Íme a keresett autók listája, ha tud ön a környezetében akár csak egyet is a fent felsorolt típusokból, akkor ne legyen rest, töltse fel az Indafotóra, a kép linkjét pedig küldje be kommentként ebbe a posztba május 5-ig! A beérkezett autók közül aztán kiválasztjuk azokat, amelyeket dagadó kebellel viszünk ki majd a Hungaroringre kiállítani, tulajdonosostul, családostul, tessék, van itthon ilyen. (És a TC-ajándékcsomag sem marad el!)

És van? Ha igen, ne legyen rest megmutatni mindenkinek!