Összeült a Nagy Tervek Háza

2011.09.29. 17:56
63 hozzászólás


Idén kicsit későbbre tolódott a munkanevén csak Nagy Éves Szarpasszírozás, amely lényegében egy maratoni agyviharzás (brainstorming, ugye) reggeltől estig, több felvonásban. Tavaly ugyan hedonista módon, termálvízben lebegve beszéltük meg a Totalcar jövőbeli terveit, most azonban ez elmaradt. Október közepén kerítünk rá sort.

A tavalyi terveink egész jól sikerültek, nagyjából minden működik, aminek működnie kell, erős közösség alakult ki Facebook-oldalunkon, de nem alszunk el a babérokon, keményen dolgozunk tovább, a napi nyolc óra továbbra is álom, de élvezzük és szeretjük ezt a munkát, ha esik, ha süt a nap, mindig.

Idén változunk, visszatérünk a tévébe, remélhetőleg olyan tartalommal és úgy, ahogy elvárják tőlünk, bár nem lesz könnyű, de megcsináljuk. Ennek kapcsán a főoldal is megújul. Jön a Belsőség Relaunch, sőt, gondolunk trolljainkra is külön, mindenki elégedett lesz. És ha sikerül összehozni, akkor jövőre is durrantunk egy nagyot, olyan igazi totalcarosat. Drukkoljanak, hogy sikerüljön, mert akkor mindenkinek jó lesz. Mindenkire ráfér a szórakozás egy kicsit, van elég bajunk naponta.

Angéla nem vegyül, ő mindenek felett áll