Szokásostól Eltérő Hiéna!

2012.02.15. 14:00
36 hozzászólás


Bizony, a cím nem véletlen, hiszen ezúttal - amellett, hogy természetesen koncot lehet zsákmányolni - még egy kicsit be is segítünk egy leendő szakembernek. Péter a DE AGTC GVK III. évf. Ph.D. hallgatója. Kutatásának témája a hazai első generációs bioüzemanyagok gazdasági, illetve társadalmi megítélése és nem hinném, hogy van a Totalcar olvasóinál hozzáértőbb és a kérdésben kompetensebb célcsoport.

Hiszen köztünk mindenkinek van valamilyen véleménye a dologról, közvetve vagy közvetlenül pedig rengetegen találkoztak már a - talán - jövő üzemanyagával. Mi természetesen szívesen segítünk Péternek, sosem lehet tudni, egyszer talán neki köszönhetjük majd, hogy 60-70 év múlva is be tudjuk röffenteni az unokák kedvéért a garázsban őrzött belső égésű veteránt.

Azok között, akik a linken található kérdőív kitöltésekor megadják kommenteléshez használt nicknevüket, Péter kisorsol egy remek kis traktor-modellt, ezzel mondjuk egy virágcserépnyi kukoricát már meg lehet művelni. Gyerünk Hiénák, előre a jövőért!