Kedvenc könyved

2012.03.30. 18:39
69 hozzászólás

Nem tudjuk pontosan, milyen szempontoknak kell megfelelni ahhoz, hogy valakit fenék és csöcsvillantó hosztesznek tegyék meg egy kiállításon, de adnánk néhány szempontot a jelentkezőknek.

IMG 7743

Mindenekelőtt nem árt, ha valakinek közel tökéletes gömböt formál valamely fontos testrésze, különös tekintettel a másodlagos nemi jelleget kifejezőkre. Ahogy a Carstyling.hu Tuning Show idei felhozatalát nézzük, ezt még a kisebb költségvetésű cégek is igyekeztek szem előtt tartani. Legalább ilyen lényeges, hogy a szórólaposztásra szakosodott csajok legalább két értelmes mondatot el tudjanak mondani a termékről, vagy legalább arról, hogy merre található a stand, ahol kiállították. Na, ez sokaknak nem sikerült. 

IMG 7866

A közös fotókészítés a kiállításon lófráló szabadnapos gimnazistákkal szintén nehéz feladat. Ezt sok lány nem is vállalja. Órákon át dekoltázsokra vadásztunk, hogy önök a fárasztó munkahét végén önfeledten ábrándozhassanak a monitor előtt. Már nem számítottunk semmi jóra, amikor véletlenül felfedeztünk egy külső helyszínen szolgáló lányt, akinek kivételesen értelmes tekintete volt. Sajnos nem vagyunk alkoholisták, így gyorsan távoztunk a pálinkás bódétól.

A szomszédos pavilon motorkiállításán is volt néhány szép darab. Ez a kombináció még akkor sem fog kimenni a divatból, ha kiállítás már egyáltalán nem is lesz.

IMG 7837