A boldogságnak nincs ára

2012.07.25. 11:05
31 hozzászólás


...a boldogság az, amit maga az ember csinál és tesz azért, hogy jól érezze magát, teljesen mindegy, hogy magát a folyamatot vagy a végeredményt vesszük alapul. A boldogság az alkotás és a harmónia, a nyugalom és a cél a tett mögött.

rough world 1 big

Nakai-szan, aki a Rough World driftereivel együtt kezdte el annak idején, mára ikonná és legendává lett. Chiba külvárosában található karosszéria-műhelye a mai napig megmaradt annak, ami volt: egy kis garázsnak, ahol csodálatos dolgok születnek és amely - elmondása szerint - sosem lesz más. A Rauh Welt Begriff mára fogalom, követői szerte a világban próbálják utánozni több-kevesebb sikerrel. (Karotta itt írt róla anno.)

Nakai-szan pedig boldog, mert azt csinálja, amit szeret. Boldog akkor is, ha kétszáz emberből csak egynek is tetszik egy RWB-autó. Mert már volt értelme. Mert az autókat használni kell, nem gyűjteni. Alkalomadtán pedig a soha fel nem növő fiúk találkoznak és megosztják egymással az autók szeretetét. És mindegy, hogy esnek-kelnek, törnek vagy nyernek, a hangulat egyformán átjár mindenkit. Iszonyatosan hangulatos kisfilmek, instant vágykeltéssel és egy mélységesen bölcs láncdohányossal.

(Fotók: motorauthority, rwb)